tisdag, februari 10, 2009

Vad roligt med alla grattis och glada kommentarer! Speciellt Mirijams, den var fin!

Jag är i v 16 nu, och för tillfället är bebisen beräknad att komma 31 juli-1augusti, men vi får väl reda på ett exakt datum efter ultraljudet som är om ett par veckor. I v 8 såg jag ett litet hjärta slå för jag var på ett privat vaginalt ultraljud i Lund som jag själv bokat. Efter att ha mått illa hela dagarna i två veckor så försvann det bara en dag och jag blev jättenervös eftersom två vänner fått så kallade missed abortions under hösten och ett tecken på att något kan vara fel är att symptomen försvinner. Vissa tycker kanske man är jättelöjlig men när man är helt maktlös och inte kan göra annat än att känna efter så blir iallafall jag jätteorolig.

Men allt var bra då och såvida jag inte bara ätit för många semlor så växer det därinne. Har fått köpa ny bh och ett par mammajeans eftersom mina vanliga inte gick igen. Tyvärr ser jag mer tjock-tjock ut än gravid-tjock men jag börjar känna att magen är hård och inte bara en massa fett. Helt sjukt, svårt att fatta faktiskt.

Nu ska jag bege mig ner i sovrummet och sätta igång med renoveringen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Va kul! Det är ju perfekt timing nu när ni har börjat bo in er och så:-)

Det är nog bra att man inte får jobba när man är gravid på sånna ställen! Man vet ju aldrig om nåt kan hända. Egentligen borde man inte jobba på psykakut och rättspyk då heller! Eller jag hade inte vågat.

Lycka till!!!!
Bra planering att den kommer i sommar åxå:-)

Thina (som brukar läsa)

Anonym sa...

Hmm, jag låg och funderade på dig i natt när jag inte kunde somna. *S*

Hur funkar det där med jobbet, har du någon slags "betald ledighet" fram tills du har fått bebisen eller hur funkar en avstängning? Jag menar, man måste ju få skaffa barn om man vill och ändå få in lite pengar så man har mat och tak över huvudet iaf. :)

Var bebisen planerad eller en trevlig överraskning? Om man får fråga sådant? Kanske man inte ska/får? Du behöver inte svara om du inte vill. ;)

Vad kul med en bebis i bloggen också! Jag är jätteglad för er skull! :D

Emma Lundwall sa...

Man blir ju sa glad att man nastan grater!!! Saaa roligt for er!! Massa kramar!

Anonym sa...

Baby. Jag vill verkligen, verkligen inte vara nån viktipettra eller så, men jag har ett råd till dig. Vilket datum du än får på UL - LÄGG FÖR I HELVETE PÅ MINST 10 DAGAR - så blir du inte besviken i alla fall. /Från en tjej som gick över 11 dagar med första barnet och minst 12 dagar med andra (och som osar bitterhet, tristess och otålighet...)