lördag, februari 28, 2009

När ni skriver att ni tror att jag kommer bli en bra mamma blir jag så glad att jag bara vill grina. Tack, ni anar inte hur fint det känns att höra!

Idag går jag in i v 19! Sjukt.

I vecka 19 är kroppslängden omkring 18 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 280 g. Små ljusa hårstrån sk. lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.

Hmm så här står det om pappan på www.Growingpeople.se:

Både ditt barn och den blivande mamman växer. Under hela graviditeten kan du på olika sätt ge uppmuntran och kanske små presenter. Massageolja med tillhörande massage ifrån dina händer. Kanske badolja till ett varmt, härligt avslappnande bad. Fotkräm till trötta fötter.

Detta är något Kalle bör få veta snarast!

Nu ska vi snart åka och hämta den lilla jätten!

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag vill bara ge dig en stor kram!

Anonym sa...

Min lilla pojke har fortfarande lite hår kvar på sina öron :)

Mirijam sa...

Såg en grej idag och tänkte på er bäbis!

http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a04143&method=kat&kat=erbjudanden

Mirijam sa...

Du kan ju inte skriva "en sån ska min bäbis ha" när jag bloggar om en aardvark fattaru väl? Eller ska din bäbis ha en sån? Rida på til skolan kanske?

http://images.google.se/images?hl=sv&q=aardvark&btnG=S%C3%B6k+bilder&gbv=2