torsdag, februari 05, 2009

Idag har jag och Juristen varit i Malmö och tittat i affärer och pratat lite skit. Jag köpte en fin t-shirt på Gina Tricot (!) men annars hann jag inte köpa så mycket mer för jag fick gå och glo på när Juristen skulle köpa stringtrosor. Att man kan ha sån beslutsångest för ett sånt litet stycke tyg är fantastiskt. Jag hatar stringtrosor, tycker det är skitfult, tacky och till för fjortisar som tror det är sexigt, men Juristen skulle vara het inför sin kille och jag fick vara smakråd. Inte ett så bra sånt eftersom jag sa det var fult men hon köpte dem ändå. Hon berättade att hon skulle ha sånna där klackskor med tofs på till, låter ju fantastiskt fint. Och som hon rev och slet i de stackars trosorna innan hon kunde bestämma sig. Ett tag ville hon jag skulle prova dem utanpå byxorna men där fick jag säga stopp.


Vi har även hunnit med supergod thaimat, B&J-glass och en fika på Waynes innan Juristen skjutsade hem mig till Veberöd innan hon åkte till Ystad. Hur snällt??? Det är nog det snällaste någon gjort för mig. Tack min vän, I LOVE YOU! Men släng stringen...

1 kommentar:

Anonym sa...

Såååå fantastisk rolig.... Men som vanligt är ju hälften sant, ja ni vet hon har en LITEN tendens till att överdriva. Men hon e rätt så snäll ändå... I like her a lot!!!