onsdag, februari 25, 2009

Jag tänkte absolut inte blogga om hela grejen om Victorias och Daniels förlovning eftersom jag tycker hela grejen är så förbannat löjlig. Så de ska gifta sig? Kul för dom.


Orka vara så präktiga och vara ihop i hundra år och behöva en massa andra jävla människor godkännande. Jag hade avsagt mig prinsesslivet direkt.

Iallafall, anledningen till att jag bara var tvungen att göra ett litet inlägg var den här bilden med tilhörande artikel:



En skolklass har ritat grattisteckningar och får vara med i tidningen. Jag vet inte hur jag ska förklara hur jag känner. Lura i en massa ungar att de ska rita grattisteckningar på värdefull skoltid och sen får de visa upp sig i tidningen. Avsky. När mitt barn går i skolan ska jag vara en pain in the ass-förälder som ifrågasätter allt sånt och vägrar att min unge ska vara med.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, det är en ovana jag har, *kan inte låta bli* att rota fram en massa fakta och vända och vrida på saker jag ska införskaffa. Lite jobbigt ibland då jag gör samma sak vare sig det är en säkerhetsdörr eller ett paket mjölk jag ska köpa. :S

Anonym sa...

Men lilla vännen, tänk om ditt barn VILL göra det som de andra barnen gör då? Aldrig funderat på det?

Anonym sa...

Hej Linnea!!! jag håller med 100% De är patetisk löjliga...ushhh nästan äkliga skulle jag säga...
Och du... man kan faktist påverka ens barn och uppfostra dem på en rätt sätt... Visst Manuela pratade igår om Victoria och Daniel grejen... men det passade på att förklara till henne hur löjligt och orättvisst den hela är och hur mycket pengar Monarkiet kostar oss vanliga skatte betalare, vilket hon med sina 10år förstår väl.
Kram.
Mersan.

Linnéa sa...

tack mercan, du är klok och vet bättre än alla präktiga svennebanan-typer! :)

M sa...

Ok, det är lite gay att uppfostra sina barn till royalister men att de får rita teckningar och får uppmärksamhet är ju bara ett roligt avbrott i vardagen, sånt som gör resten av året lite lättare att utstå.
Frågar man barnen så skiter de nog i vem som gör vad bara de får måla lite och vara med i tidningen.