måndag, februari 09, 2009

Jag är faktiskt riktigt nervös nu när jag ska skriva det här inlägget. När man burit på en hemlighet lång tid så är det svårt att avslöja den. Ju längre man väntar, desto större blir det och svårare att berätta.

Jag har ljugit för er. Jag jobbade bara på Lundens ungdomshem en vecka för sen blev jag avstängd. Det känns ju inte alls så roligt och är ju ganska skämmigt. Men det är sanning iallafall. Självklart finns det ju en anledning till avstängningen och det är väl det jag ska berätta nu.
















Jag och Kalle ska ha barn!

Avstängningen var planerad eftersom de har som policy att man inte får arbeta inne på avdelningen när man är gravid pga riskerna som finns. Så jag var där en vecka bara för att se hur allt funkade där och så.

Så nu vet ni läget, jag vet inte riktigt mer vad jag ska berätta än att vi båda är superglada. Nu får ni gärna ställa alla frågor ni har så ska jag besvara dem i ett annat inlägg.

26 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååhhhhhhh hoppas det blir en liten minikalle =) Grattis till er, fast jag har sagt detta till er innan för jag har ju vetat ett bra tag. Massor av lycka till er! Ja vad säger man nu, som vi inte redan pratat om, hihi! Puss

Anonym sa...

shit pommes frites! STORT GRATTIS!!!!!!!

Anonym sa...

jiwovemth7823owiuf DÅ är det ju inte så konstigt att du har fucked up hy!!! grattis!!!!!!! döp henne till emmi, sjukt bra namn!!!

Bara Lisa sa...

Grattis! Jag tänkte faktiskt den tanken när du skrev om jobbet... Har nog känt på mig det också, eller tankar som kommit. Vad roligt!

Anonym sa...

WOW! Jättegrattis! Vad himla kul!!! Hur långt har du kommit? :) :) :)

Anonym sa...

GRATTIS! jättekul! Vilken vecka är du i? Bamsekram från mig till dig och Kalle /Cornelia

Anonym sa...

Grattiiiiiiiiiiiis!!!! vad roligt!!!!! stor stor kram och lycka till.
Mercan.

Mirja sa...

åååh STORT grattis till dig och Kalle :) vad glad jag är för eran skull. När är bebisen beräknad att komma? kraam

Anonym sa...

Vad roligt grattis!

Anonym sa...

Nämen! Grattis, fantastiskt!

Anonym sa...

Äntligen skrev du det i din blogg, mycket svårt att hålla mig =) Jag har sagt grattis innan för jag har ju vetat =) men Grattis Linnet och Kalle så klart för det är ju NI...
Puss

Anonym sa...

Grattis grattis & grattis så roligt. Känner mig lite dum med tanke på vad jag skrev häromdagen med finnarna du vet hihi.
Kram på dig
Maria

Torbjörn sa...

Grattis!! Vad spännande! :-)

Anonym sa...

Åh vad roligt! Jag som läser din blogg varje dag o tycker om den jättemkt fick också en liten tanke på om det var bebis på gång, knasigt eftersom vi alrig setts men det kändes så på ngt vis :) Massa grattisar iaf och fortätt skriva en tokbra blogg!

Lena sa...

"VA?! Åh gud va roligt". Det var min reaktion. Stort grattis till er! Kramar

Anonym sa...

Oj, shit! Grattis! Vad spännande, och oväntat! :D

Anonym sa...

Åh, äntligen! som jag väntat på att det ska bli fler av denna fantastiska brud. Vad glad jag blir! Vad myssigt det kommer bli, mammablogg! pyssel och stor fin mage till sommaren =)

Mirijam sa...

Va? Men tänk om det tar slut då? Har du VERKLIGEN tänkt igenom det här?

Elin sa...

Wow! Nu fick jag en smärre chock! Anade inget alls faktiskt! Eller ja, hur coolt är det egentligen att få en chock... Men ändå! Grattis gånger tusen miljarder!!! Nu kommer det bli ännu roligare att följa din blogg!

LolitaRegina sa...

GRATTIS!! eran bäbis lär ju bli coolast av dom alla.. ;)

Anonym sa...

Ett stort grattis till er båda i från mirja och åsa.Vi tjuvar på kriminalvårdens internet....hihihii

Anonym sa...

Ojdå. grattis till er båda! Vad kul för er!

Som svar på din fråga: Javisst finns det sådana kakor du beskriver hos partylite, de finns i lukterna Ocean, Kokoschoklad, Manadarin/Mojito, Jordgubb/Rabarber, Mullbär, Fikon/Oliver, svart orkide och Fransk vanilj. Ligger som 4-pack och kostar 109 kr.

Maja sa...

Åh! Grattis!
Har följt din blogg läänge nu så de känns nästan som man känner duig fast man inte alls gör de. Iaf blev jag väldigt glad för din skull :)

Anonym sa...

WOWWW!!! Vad roligt!!
STORT G R A T T I S!!!

När ska ni få barnet? Snart?

KRAM KRAM !!

Anonym sa...

Riktigt mys! :D Grattis!

Anonym sa...

GRATTIIIS! :D