lördag, februari 28, 2009

Idag hämtade vi jätten Goliat i Malmö och han är så söt! Jag vill bara gosa med honom men ska låta honom vara ifred första dagarna så han får vänja sig vid sitt nya hem.

Dino har inte haft det lätt idag. När Hilde flyttade över till Dino öppnade jag så de fick en stor hage att vara i men idag stängde av igen och så flyttade Leo in i Hildes gamla bur. Så då var Dino tvungen att vara förbannad för att den dumma Leo är på hans revir. Sen kom Goliat och flyttade in där Leo bodde och då var där en ny kille som Dino var tvungen att vara arg på. Så nu kutar han från sida till sida i hagen och jagar kaniner och råkar Hilde komma mellan så får hon sig en känga hon med. Det kan inte vara lätt att vara så liten med så stora aggressionsproblem.

Och som ni märker har jag inte haft några problem med att bestämma namn på den nya kaninen. Jag lät hans två gudmödrar, Juristen och Hili, göra det istället och då blev det Goliat. Så nu har de bundit upp sig och ska lära Goliat om livet, ge presenter och skapa ett band så att han kan känna att han kan vända sig till dem om det är något han behöver prata om.

4 kommentarer:

Anonym sa...

ååååhhhhh mitt älskade gudbarn... Vi Ska lära han allt om livet.

Anonym sa...

sorry.... HONOM

Anonym sa...

Jag ska lära honom allt jag kan... =) Detta tar jag på stort allvar eftersom jag älskar kaniner!!!

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHAHA Me toooo dem e så söta och skitar inte ner...