söndag, mars 01, 2009

Idag åkte jag och Kalle till Staffanstorp för att gå på Lions loppmarknad. Det var helt sjukt mycket folk och många var helt galna och betedde sig som vilddjur runt mat. Rätt så pinsamt. Vi gjorde lite fynd iallafall, gamla fina lakan med broderier och spets som jag ska göra lakan till bebisen av. Min kära Evelina har berättat att man gärna ska använda gammalt/använt tyg till bebisens säng eftersom det är mycket mjukare mot kroppen. Två stora lakan, ett litet lakan plus en duk för 70 kronor kändes som ett bra pris.
En téburk och en liten kanna köpte jag för 5 respektive 20 kronor:


På vägen ut så sprang vi på det här bordet som vi köpte för 40 kr. När jag fyllde år fick jag som present att Kalle skulle bygga ett planteringsbord till mig så det här bordet blir en perfekt grund.

Vi ska ta bort benen och sätta på längre ben, göra en hylla undertill att ha krukor på och sen ska det byggas som ett fönster med hyllor ovanför och under fönstret ska det sitta krokar att hänga verktyg och sånt på. Helt perfekt och det bästa fyndet idag. Mosaiken är ju skitbra eftersom den är lätt att torka av och göra ren.
Nu måste det bli vår!

Inga kommentarer: