torsdag, mars 26, 2009

Igår kom grannen Nina över och vi satte oss och pratade och tittade på förlossningskliniken på TV4 fakta. Jag hade nog aldrig tittat på det själv och tur var väl det för då hade jag fått så många idéer, men nu hade jag ett proffs som kunde förklara när jag undrade vad i helvete det var som sprutade!

Det är svårt att föreställa sig att man själv kommer ligga där och vråla och att det sen kommer ett litet barn till en. Jag undrar om och i så fall när jag kommer fatta det. Jag längtar tills vi får klä på bebisen hans första små kläder och hålla honom i famnen. Undrar hur mycket man kommer grina då.

När Kalle kom hem efter att ha varit på en pappagrupp i Lund så ville jag ju veta vad de pratat om och vad han lärt sig, men han var väldigt tyst om det och pratade bort det hela tiden. Det lät ju lite mystiskt ända tills Nina kom på att det såklart var för att de enda de pratat om i två timmar säkert var de 8 veckorna efter förlossningen då de inte får komma till.

Efter Nina hade gått kände jag hur illamående jag var efter mina våfflor med grädde och sen ostbågarna jag åt när vi tittade på tv. Jag gick och la mig och idag är illamåendet borta och jag är hungrig så nu ska jag gå och äta goda mackor och dricka té. Mysigaste stunden på dagen. Förutom kaninbebis-stunden.

Inga kommentarer: