fredag, mars 27, 2009

Efter en jobbig dag igår på jobbet och en ännu jobbigare natt så är jag äntligen hemma och har gjort allt jag planerat så jag kan ha en lugn och skön helg. Ska vila om en stund och kanske få lite massage av Kalle med en massagegrej han köpt i present till mig nu när jag börjar få ont. Visst är han omtänksam?

Idag har jag köpt löshår också så nu ska jag få långt, lockigt mörkbrunt svall. Är så trött på mitt hår nu. Det har växt ut så det är svårt att göra något med, afrot har växt ut och det är ingen spänst i lockarna längre. Men det är ju inte så konstigt, var ju i september jag permanentade mig sist.

Jag och Kalle tittade på bebisarna nyss och det är sjukt vad de växt sen igår bara! Idag är de 9 dagar och borde öppna ögonen i helgen. Idag tog jag upp två stycken och en liten korv kissade på mig. Hilde har börjat få majsvälling så som är bra att ge när det är en väldigt stor kull ungar.


Idag kommer min kusin Emma hit och ska sova över. Vi ska äta tacos och mysa och prata. Imorgon tänkte jag köra hem henne till Svedala och hälsa på släkten lite.

4 kommentarer:

MiaMaria sa...

Åhh!! Nu börjar de juh se ut som kaniner!!

Elin sa...

Hehe, vad är det för "massage-grej" du har fått av Kalle egentligen...! XD

Linnéa sa...

ninni: ja de är underbara. längtar tills de öppnar ögonen nu..:)

elin: hahahhaha ingen snusk-grej. jag är ju gravid nu så då behöver man itne syssla mer med sånt. ;)

Linda sa...

De växer som ogräs! Supersöta verkligen :)

Om du vill köpa mer babykläder kan jag tipsa om att www.nameit.com har lite öppningserbjudanden till bra priser och frakt på bara 20 kr. Jag ska nog köpa nåt därifrån till min son (som också växer som ogräs!).