onsdag, mars 25, 2009

Nu har jag precis gjort det roligaste på hela månaden, betalat räkningar. Underbart. En massa roliga räkningar denna månaden också som bredband och gatuhållning. Så nu blir det en snål månad eftersom jag fick min första lön från Agnes och jag jobbade bara 86 timmar i februari så det var ju inte så mycket. Kalle får inte heller full lön då det var något som skulle dras från denna månadens lön. Men något som gjorde mig överlycklig var att jag fick mitt skattebesked idag och jag kommer få tillbaks nästan 18000 kronor! Helt sjukt mycket. Min första tanke var att jag ville göra en resa för de pengarna men om jag får dem till midsommar så är det ju i slutet av juni och bebisen kommer ju bara en månad efter plus att det är ju så fint i Sverige på sommaren. Så det kanske blir en racer-barnvagn istället från nåt flashigt märke.

Underbart väder är det idag! Jag var ute hos kaninerna och städade, gav dem nytt hö och tittade på snuttarna. Idag var de väldigt trötta och ville bara sova och se ut som små korvar.

Jag satte mig utanför Hildes bur och solade, den värmde så skönt och jag somnade där jag satt. När jag vaknade till låg Hilde och vilade och vi hade en lång mys- och klappstund. Det är så härligt när det börjar bli varmt och man kan sitta ute i kaninhagarna utan att frysa och kaninerna ligger och solar sig och mår gott.
Ikväll ska Kalle på en pappaträff i Lund så jag ska nog bädda ner mig i soffan och se en film och ha lite mysig egentid. Jag ska göra våfflor eftersom det är våffeldagen idag och det ska bli riktigt gott.

5 kommentarer:

Jocke Andersson sa...

Men... det där ser ju ut som små dalmatinervalpar! :)

Mayumi sa...

Nej, nej, nej! Nu sparar du undan lite pengar så du kan följa med mig ner till ROM!!! Och därmed BASTA!! Vi bor gratis hos min kusin och äter billigare än hemma, Kalle kan vara barnvakt, ok? Det finns en jääättemarknad därnere som du skulle älska. En massa fina saker til både mor och son!! ;)Kraaaam!

jml sa...

Dom är så sjukt söta, jag börjar bli lite såld...

Evelina sa...

Helt galet! Ett sånt skattebesked vill jag oxå ha :D

Linda sa...

Men åh, vilka söta små kaninungar. Superfina! Mys pys! Jag smälter :)