måndag, mars 23, 2009

Jag är så trött idag! Sov dåligt på jobbet inatt och känner mig lite psykiskt trött av allt som är luddigt och ostrukturerat. Plus allt ansvar som bara blir mer och mer. Jag ska inte klaga men idag är jag trött så jag ska gå och vila en stund så jag inte är helt död ikväll.

Tittade såklart på kaninbebisarna när jag kom hem. Så fina de är. Fick med en av de helfärgade på bilderna också.



Det ska bli lite kallare denna veckan och det känns ju lite tråkigt men till helgen ska våren vara tillbaks och det längtar jag efter. Då ska jag köpa årets första penséer och plantera i krukor på framsidan.

Och just det ja, min egen bebis har jag ju nästan glömt bort. Han sparkar och grejar som sjutton och gör så jag måste kissa hela tiden. Nu är jag i v 22 och har börjat få ont på sidan av ryggen, ganska högt upp och det är lite jobbigt när jag varken kan sitta eller ligga på något sätt utan att det känns jätteobehagligt.

Från och med den 22:a veckan kallas det lilla livet "barn" istället för "foster". Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Barnet dricker och kissar som en del av fostervattnets rening. I vecka 22 är kroppslängden omkring 22 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 510g.

1 kommentar:

MiaMaria sa...

Om vi skaffar kaniner så kommer Astra äta upp dem och det e inte så lyckat..