torsdag, mars 12, 2009

Jag och Kalle vill ju skaffa hund men det har inte känts som rätt läge eftersom vi inte vetat vad jag skulle få för jobb, vilka tider och en massa annat. Det sista jag vill är att skaffa en hund man sen måste lämna bort för att man är borta för mycket och länge om dagarna. Men idag när vi satt ute i solen och åt frukost så pratade vi om att den här vintern hade varit ultimat att köpa hund, synd att vi inte visste det för några månader sen!

Kalle har varit ledig sen i december och när han börjar jobba på måndag så går han ju upp tidigt på morgonen medans jag inte åker hemifrån förrän på eftermiddagen. Sen kommer han hem framåt kvällen och då har hunden inte behövt vara ensam så länge.

Jaja, vi får se det som att vi har det mysiga att köpa hund framför oss iallafall och kan börja kolla upp olika uppfödare och sånt. Nästa vinter blir det nog en hund iallafall!

Som jag skrev innan så gick vi ut och åt frukost i solen. Det var så mysigt, inte jättevarmt men med varma kläder, té och goda mackor gick det finfint. Leo var med oss i koppel och hade roligt. Han hittade komposthögen där jag slänger gammalt hö, kaninskit och blomjord och den var sjukt intressant. Nu är våren nära, det känns i hela kroppen!

Och jag har börjat med järntabletter och känner redan skillnad. min huvudvärk är borta och det känns helt konstigt att vara så lätt i huvudet och inte känna någon värk överhuvudtaget. Så otroligt typiskt mig att vänta så länge med att köpa tabletterna.

Imorgon och på lördag är jag ledig och det ska bli lovely! Hoppas vädret blir fint. På lördag är det tjejmiddag hos Agneta med Bollywood-tema. Undrar vad jag ska klämma in min inte så slanka kropp i?
Snart är det vår igen!

4 kommentarer:

MiaMaria sa...

Ni vill inte ha en doberman/dalmatiner blanding som e supergullig??

Anonym sa...

Våren? vilken vår??? Det snöar och jag dör av tråkighet....
Kram.
Mercedes.

Anonym sa...

mmm precis som Mercedes skrev, här är vitt överallt känns låååångt till våren :(

Anonym sa...

Det är klokt att vänta med hunden. Blir nog väldigt mycket med bebisen sen när han kommer och en valp/unghund + bebis är nog ingen bra kombo. ;)