söndag, mars 29, 2009

Kaninungarna har öppnat ögonen idag! Så söta, de ser helt yrvakna ut. Och stora har de blivit, jag får lite ångest för det kommer inte stå på förrän de ska lämna mig och flytta till nya hem.Kalle tog med sig cementrör från sina föräldrar som kaninerna fick. Leo tyckte det var skitkul och sprang igenom det hela tiden ända tills jag ville fota honom. Då var det inte kul längre.Idag ska jag jobba, men innan dess ska jag och Kalle till Trelleborg och äta mat hos Kalles faster. Nu ska jag äta lite skorpor och té till frukost och sen göra mig iordning. Det känns lite trist att helgen är slut för den har varit så lugn och skön. Nu väntar en ny vecka där jag ska luncha med Maggi och så kommer Ninni och Mikael på söndag och hälsar på.

Jag borde försöka ta mig och simma också eftersom jag börjat få ännu mer ont nu. Igår hade jag ont i svanken och det gick ner i höften så jag hade svårt att röra mig och ont när jag gick. Jag kanske ska ta med badkläder och gå på Aq-va-kul imorgon efter jobbet? Någon som är ledig och vill följa?

4 kommentarer:

Jenny Shima sa...

De är så söta. Hade vi inte haft katter hade jag gärna köpt en kanin av dig. Jag hade kanin när jag var yngre.

MiaMaria sa...

Jag kan försöka komma ihåg spikmattan och massageoljan så kan vi se om det gör någon effekt på din ömmande rygg. Ha det gott!

Mirja sa...

åh håå va söta små kaninungar ni fått :) De är ju alldeles bedårande..

Linda sa...

Åh, man smälter ju när man ser kaninbilderna. Så söta och så små!