lördag, mars 28, 2009

Nu har farmor och Börje varit här och hämtat Emma. Det har varit en fantastiskt fin dag. Vi gick upp imorse och tittade till kaninungarna. Inga öppna ögon än så länge men de blir större för varje dag som går. Jag kommer själv behålla den svarta och en av de vita med prickar.


Efter vi ätit frukost gick vi ut i solen och planterade lite lökar och sen alla penséer jag köpte igår. Det blev kanonfint, väldigt vårigt och vi åkte till blomsteraffären och köpte fler blommor att plantera så nu är det färgglatt och fint ute på gården.

Nu är jag ensam hemma och det är så skönt! Det var länge sen, jag har alltid folk omkring mig känns det som. Kalle är hos sina föräldrar och hjälper sin pappa med något så jag ska ta vara på mina ensamma timmar nu. Lovely.

Går in i vecka 23 idag, helt sjukt. Jag tyckte nyss jag var i vecka 20?Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig genom magen. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger, kanske genom att man känner något ganska kantigt som t.ex kan vara ett skulderblad. Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar väldigt mycket när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

Jag beställde världens sötaste kläder igår från FunkyBaby:

Ninni tipsade mig om dalahästdressen. Haha, lilla Nemo Siljesvärd med långt hår och dalahästkläder. Juristen tror att han kommer att bli mobbad. Det tror inte jag för då får ungarna med mig att göra. Jag tror jag är en sån som spöar upp barn som är elaka mot mina barn.
Lovely lördag, vad hittar ni på?

6 kommentarer:

Bara Lisa sa...

Lilla svarta säl-valpen :). Jag är i Dalarna och tar igen mig, massor med snöööööö! Kollade in på Erikshjälpen i Rättvik, lite skoj att se.

LolitaRegina sa...

jag har köpt en shakti spikmatta och är helt frälst!! helt klart mitt nya beroende.. :) dessutom har jag varit med i ett reportage i en lokaltidning som kom ut idag, så nu har jag ett utvik också ;) ikväll kommer tre av de bästa människor jag vet hit och dricker vin, så jag är rätt happy med livet ändå just exakt nu!

Juristen sa...

Han kommer att bli mobbad för sitt namn... Sen kommer han att tro att han e ett djur med alla sina djurkläder, hahahahah! Han första ljud och ord kommer att vara en massa läten =)

Evelina sa...

Jag dricker vin och ska på Thåströmkonsert :)

Det låter ungefär som om du beskriver Vilde och han är minsann världens coolaste unge :D

jml sa...

Vilken söt kula du har stora syster! kaninungarna är sååå söta, jag blir helt frälst! jag vill boka en hane om det går bra =)

Maja sa...

Söta kläder, Du komemr nog blir världens coolaste mamma :)