onsdag, mars 04, 2009

Det var en bebis i magen!!! Helt fantastiskt och sjukt att se sin lilla bebis i magen på tv. Allt känns lite mer verkligt nu men ändå ofattbart på något sätt. Det är större än jag någonsin kunde förvänta mig.Jag var så nervös innan men till vår stora lättnad såg allt fint och normalt ut. Allt de brukar se syntes och det var hur fint som helst. Och så tittade hon ju efter lite extra som vi bad om...........


Och det är en liten pojke!

Så himla söt och fin! När vi började titta så sov han och var nästan helt still men efter ett tag vaknade han och då vart det en väldig fart på honom. Underbara lillkillen.. Han kommer vara så fin i långt hår och hippiekläder. Jag kommer verkligen att undvika att klä honom som en liten gubbe i typ skjortor, hängselbyxor och slip over.

Nej nu blir jag carried away långt in i framtiden, men det känns så sjukt roligt och fantastiskt och jag vet inte hur jag ska beskriva det!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin han är Linnéa. Grattis =)
Kram Maria från klassen

Lena sa...

Jag kände på mig att du var en pojk-mamma. Han är så liten och fin.

Jenny Shima sa...

Vad roligt grattis!

Mayumi sa...

A future Johnny Depp ;)

Juristen sa...

Jag längtar så tills jag ska hälsa på er på BB... Alla fina presenter till lill-kalle, jag vet precis vad jag ska köpa =) Lita på mig!

Emmi sa...

ÅH det är helt galet, vi har aldrig träffats men jag blir SÅ sjukt glad! nästan lite gråtig. grattisgrattisgrattis!

Elin sa...

GRATTIS! Gud vad roligt! Det ska bli så himla spännande att följa din blogg! Men lova att fortsätta skriva om allt möjligt, bli inte som skolfröken och börja skriva nästan bara bebis...? :)

Elisa sa...

Ett stort grattis till dig och Kalle! En liten pojke, så underbart!
Puss och kram

Mirja sa...

perfekta lille bebisen kommer ni få Linnea! :) dock hade jag fel i min gissning om könet.. Måste vara helt fantastiskt att få sin bebis sprattla omkring där i magen! kram!

Sara sa...

Vad stor han ser ut bebisen! Måste vara skönt att få se honom så man fattar att det verkligen är på riktigt. :D

Bara Lisa sa...

Ååååh! Jag kände det nånstans långt inne. Vad underbart!