onsdag, februari 04, 2009

Här bjuder jag på ett rafflande Hemma hos-reportage i Lillgården!




Tyvärr blev filmen mycket mörkare när den kom in i datorn, men that´s life. Jag hatar lampor.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad roligt att se! Jag är alltid så himla intresserad av hur alla andra bor, det är mitt största nöje att sitta på HemNet bara för att utforska folks inredning. :) Tack för detta! :)

Anonym sa...

Rille o jag kan inte sluta förundras... Hur fan tänkte du här??? Varför lägga upp sitt hem på youtube?!??!?! Bjud in alla till ett stort partaj istället...

Linnéa sa...

juristen: jag bjuder ofta in till stort partaj men det är vissa som aldrig kommer....... jag tvivlar dock starkt på att nån på youtube bryr sig ett skit om hur jag bor. ville bara ha en video till bloggen.

Lena sa...

Haha älskar din ironi: "Ett stort terrarium, det är verkligen det alla tjejer vill ha i sitt hus". :)

Anonym sa...

gött mos. då vet jag var datorn och tv står när jag gör inbrott ;)

Linnéa sa...

bena: ja de hade varit så otroligt svåra att hitta annars. nästan omöjligt faktiskt.

Anonym sa...

Men vad är det för skillnad på att lägga upp bilder och en film egentligen? Visst kanske man vet var teven står men spelar det någon roll? När någon skriver en blogg vet man ju att det finns en dator i huset, när någon lägger upp bilder vet man att personen äger en kamera osv osv. Är det bara jag som inte tycker skillnaden är så stor? Jag tycker jag sett mer på bilder som lagts upp innan än i filmen.

MiaMaria sa...

Va fint ni gjort det till ormarna!!

Anonym sa...

Vi har ju inte setts på evigheter men jag hänger här i bloggen dagligen o det var ju nästan som att komma hem o hälsa på :-) Kul!

Anonym sa...

Hatar lampor? Du hatar väl vägen TILL lampor med sladdar, socklar, sockerbitar, tänger, kontakter osv, osv, osv. Hedvig tyckte det var skäl nog att flytta för att vi inte hade så mycket lampor hemma. Nu har vi 7 st i sovrummet. Allt för vår dotters bekvämlighets skull. Ok, jag vet att du vill veta - 23 lampor/ljuskällor har vi på 69 kvm. Hur många har ni? Och vad roligt att få se ert hus och FRAMFÖR ALLT - höra din röst!!