fredag, februari 13, 2009

Det är så roligt med alla "spontana" kommentarer som ramlar in tycker jag, det gör mig så glad och får mig att bara vilja skriva mer och mer. Tack för alla lyckönskningar och gratulationer, det värmer!

Något mer som värmde igår var när jag hällde kokande vatten över fingrarna på högerhanden. Idag har jag en stor blåsa på ringfingret. Så jävla smart.

Idag är det strålande sol ute och det gnistrar så fint i snön som fortfarande ligger kvar. Måste vara något slags rekord. Det är fem-sex minusgrader ute och om ett par timmar ska jag åka in till Malmö och jobba.

Det efterfrågades magbilder också och visst har jag väl det. De är dåliga eftersom jag fotat mig själv i en skitig spegel men man ser väl lite iallafall. Tog första bilden i v 14 fast jag inte alls hade lust att ställa mig framför en kamera eftersom jag kände mig tjock och ful. Men jag visste jag skulle ångra mig och nu är det riktigt roligt att se hur det utvecklas. Igår nådde jag ännu en milstople. När jag är ute och grejar med kaninerna och sånt så använder jag ett par täckbyxor från Kalles jobb men igår fick jag inte igen dom. Skön känsla, att inte kunna knäppa byxorna.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hihihi, du ser ju inte alls "bara tjock" ut, som du skrev tidigare, man ser ju klart och tydligt att det är en liten bebis i magen! :D

Anonym sa...

åh vad spännande Linnea! Du ser ju inte alls tjock ut, bara fin!

Anonym sa...

Vad snygg ser du ut!! Det syns att du har en bebis i magen...vad kul!
* kram *

Anonym sa...

Man ser skillnad :) Roligt att se hela tiden hur det förändras när den lille växer :)