torsdag, januari 24, 2008

Träningen igår var brutal, minst sagt. Svetten sprutade, mjölksyran rann i benen på mig och kroppen var helt skakig. Och det var bara början.
Men det var en bra träning, vi hann med att träna styrka, teknik, sjunga, spela och så en hada på slutet av de två timmarna.
Efter ett sånt pass känns det sjukt bra i kroppen. Älskar att vara totalt slutkörd efter träning och verkligen känna hur musklerna fått arbeta.

Hadan gick jättebra och jag börjar få in tekniken med att spela trumma, tamburin och ett annat instrument jag inte vet vad heter men som är som en klocka eller nåt. Men sjunga samtidigt kan jag defintivt inte. Igår tänkte jag att jag skulle prova men bara tanken gjorde att jag spelade fel.

Idag går vi bara halv dag igen och jag ska hem och städa och greja, as usual. Varför är det så stöikgt hela tiden???

4 kommentarer:

Torbjörn sa...

Skit också! Verkar som jag missade en bra träning :-) Jag har haft feber i flera dagar nu och ont i halsen...suck! Hoppas dock att jag tillfrisknar snart så jag bli med på akrobatiken på söndag.

Linnéa sa...

torbjörn: ja du såg inte riktigt kry ut i onsdags, du hade nog kunnat heta "Gazpa" då istället för Calle..:)
Hoppas du kryar på dig snart!

LolitaRegina sa...

jag känner skillnad redan, vad det gäller i kroppen och så, fast jag bara tränat 2 pass/vecka i 3 veckor nu! :) det är skitcoolt och jätteskönt! :) träningsvärk, även om den är brutal, är ju väldigt skön att ha också på nåt sätt..

Anonym sa...

Hej tjej och tack för alla recept.. och med sådana tränigar som i onsdags blir vi miss fitness innan vi minst anar det. Vi möts i Rodan (hadan;)) fröken "tatuada"!