onsdag, januari 16, 2008

Jävla Kalle!!!
När jag satte mig vid datorn för att äta frukost så ställde han sig och glodde på mig och flinade skitlänge. Tillslut frågade jag vad det var med honom och då sa han:
- Är det inte något på tangentbordet?
Jag tittade ner och då låg där en SKITSTOR gräshoppa, minst 5 cm lång. Jag skrek och kastade mig ur stolen. Den var som tur var död men ändå, jag hatar de där äckliga jävlarna, speciellt de som är så stora.
Kalle höll på att dö av skratt men det var inte alls roligt. Jag hotade med att ta sönder en Star Wars-mask som låg i hallen och då sa han förlåt men jag vet att han inte menade det.
Så nu har jag sagt att jag bara förlåter honom om jag får en present idag.
Iiihhhhhh undrar vad det kommer bli???

6 kommentarer:

Anonym sa...

GO Kalle! Det är rätta takter! Skräm den lathunden, lortgrisen, seggångaren! (ngt sådant)

LolitaRegina sa...

idag fick jag mina h&m-kläder!! :) den virkade gula klänningen är faktiskt lika snygg IRL som på bilden, jag älskar den redan! men den kommer nog vara ännu snyggare på dig, för den skulle passa ännu bättre på nån med mörkt hår tror jag! :)
förresten, så var det såklart helt okej att du länkade till mig :)

Linnéa sa...

anonym kallefan: är det möjligen så att rille är inne och tjyvläser.............?

lolita: kah fick mina grejer idag med! men den gula var den enda jag sparade, så fin! de andfra kläderna var konstigt nog stora så jag har skickat tillbaks och beställt mindre!

Anonym sa...

mean! so mean!

Anonym sa...

*rodnar*

mjo, det kaaanske är så... men tala inte om det för mina tuffa kompisar för då skrattar de åt mig!

LolitaRegina sa...

vad tog du för storlek på den gula? jag tog medium, den var lite stor, och jag hade nog kunnat ha small, men jag vågade inte beställa det, för tidigare har flera klänningar jag beställt från h&m i medium varit för små.. :/ men medium i h&m-butik har ALLTID passat, det är så skumt..