onsdag, januari 30, 2008

Efter skolan idag vandrade jag runt på stan för att kl 17.15 träffa Maggi för dinner and a movie. Jag köpte en superfin liten väska för halva reapriset på Gudrun Sjödén, bindis på nån liten affär med 50% på allt, eau de toilette med frambois-doft från Yves Rocher, reasmink på MakeUpStore och nog ingenting mer.
17.15 stod jag utanför gallerian på Storgatan och väntade och väntade och väntade. Men ingen Maggi. Dubbelkollade mina sms om tid och plats stämde, ringde henne men fick inget svar, ringde hennes syster, väntade lite till.
Eftersom Maggi gärna ringer dagen innan för att berätta att hon är försenad så hann jag nästan bli orolig på riktigt när jag inte fick tag på henne. Men efter en halvtimme ringde hon med andan i halsen och förklarade att hon fastnat i ett möte och inte kommit ifrån och jag kunde pusta ut.
Vi slängde i oss mat på Grafitti för att hinna med bion 18.30. Stressade dit för att inse att alla biljetter till Juno var slut. Suck. Ingen annan bra film förrän tidigast 21, varken på Filmstaden eller Royal.
Så vi cyklade hem till Maggi för att ha filmkväll istället. Vi stod och valde mellan två skräckisar inne på Videomix, och valde tillslut den som lovade "den värsta skräckfilmen sen urminnes tider" typ. Såklart valde vi fel, filmen var skitdålig.

Bug hette den och jag rekommenderar den om man har för mycket fritid och gärna dör en smula. I ungefär en timme satt vi och väntade på den där otroliga skräcken som vi blivit lovade. Huvudkaraktärerna började se kryp överallt och inbillade sig massa sjuka saker. Konversationerna var konstiga och allt var bara que?

Tillslut drog psychokillen i filmen ut en tand på sig själv och blodet sprutade och det knakade så där förbannat äckligt, men det var det liksom. Resten av filmen var bara galenskaper och det slutade med att huvudpersonerna klädde av sig nakna och satte eld på sig själva och huset. The end utan någon som helst förklaring. Tandscenen var bra men det var inte värt att titta på en kass film i en timme och trettioåtta minuter för den.

Jag kan tänka mig att det är en sån film som nördar som alltid ska vara så jävla speciella och tycka om allt som ingen annan fattar hyllar. Läste en recension om hur fantastisk den var och hur gripande den varit för någon svår fjant.
Beskrivningen på filmens baksida stämmer inte alls med hur handlingen verkligen var och det stör mig. Lova inte blod och äckliga kryp när man inte får se ett skit. Bara en ynka tand.


Nu ska jag duscha och borsta tänderna. Heldagen imorgon blev plötsligt förvandlad till en ledig dag och nu ska jag fan ta ett ryck i lägenheten. Den ger mig ångest. Jag brukar vara väldigt bra på att få saker gjorda men jag orkar fan inte vara den som pushar och tjatar och drar igång allt jämt. Önskar att Kalle var lite mer driven och inte bara gick omkring i sin lilla Karl-värld hela tiden.


Sov gott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

typiskt långhåriga karlar, jens har också sin egen jens-värld, skittråkigt!

Anonym sa...

Typiskt ALLA karlar tror jag. Min är likadan... :/