fredag, januari 04, 2008

Då var vi hemma igen och det blir full fart på en gång. Kl 13 ska vi hämta en liten lastbil som vi hyrt för att frakta bort alla saker i källarförrådet, en del till tippen och en del till Kalles föräldrar. Behöver vara tomt där nere så vi kan ställa ner det vi packat och som behövs tas ur lägenheten innan visning.

Lilith mår lite bättre, men har inte fått sin medicin än eftersom apoteket är helt jävla handikappade. Medicinen fanns inte i Mora och då jag kom till spoteket på Möllen dit jag beställt den så hade den inte kommit. Men nej nej det är inte så bråttom, det är bara en parasit som sitter på min lilla kanins hjärna!
Parasiten heter Coccidios och kan vad jag förstår drabba andra djur också.

Hoppas alla får en trevlig fredag, här kommer det vara slit och släp som gäller. Imorgon kommer Kalles pappa och de ska antingen at ner terrariet eller så ska vi lägga ett nytt golv.
See ya!

2 kommentarer:

LolitaRegina sa...

hoppas att medicinen kommer SNARAST, det är ju helt bisarrt att det kan hålla på och krångla sådär!!
jag hittade förresten spolar idag, på åhléns som du tipsade om :) men jag kunde inte bestämma mig för vilken storlek jag skulle ha, så det blev inga inhandlade.. men nu vet jag vart dom finns i alla fall!

Anonym sa...

Hoppas verkligen att medicinen kommer snart! Fick du nåt besked om när den skulle komma in?