onsdag, januari 23, 2008

Idag hade vi ännu en fruktansvärt tråkig föreläsning. Jag fattar inte hur föreläsarna kan vara så enormt trista. De pratar om tråkiga saker, i tråkigt tonläge och gör inget för att göra det lite intressant och kul.

Jag känner mig som en respektlös fjortis när jag sitter och gör allt annat än lyssnar. Smygskriver sms, skriver listor till Lina om vem som är snyggast av Paris Hilton, Nicole Richie, Lindsay Lohan och Britney Spears och är allmänt rastlös.

Vi slutade redan 12 idag och då skulle jag inte kunnat återberätta nåt från föreläsningen även om jag hade en pistol mot huvudet.
Jag övertalade världens bästa Lina att fika med mig eftersom jag inte alls hade lust att gå till röran som kallas mitt hem.
Vi gick till Simrishamnsgatan och Lina var först lite skeptisk och rädd eftersom hon mer är van yuppiefiken som de har i Ystad. Simrishamnsgatan kändes lite för skabbigt för henne först men jag tror hon fann sig tillrätta för sen ville hon aldrig gå därifrån.
Tillslut gick vi på en Möllanrunda och jag köpte té och en téburk till Kalle.

Lina är så rolig. Vi hade aldrig träffats och börjat umgås om vi inte hamnat i samma klass. Vi är så totalt olika men ändå så lika att vi aldrig tröttnar på att prata med varann.
(Om ni undrar varför jag satt in en bild när jag ser ut som en mupp så är det för att Lina klagar på att jag sätter in bara fula bilder på henne och fina på mig. Nu gjorde jag tvärtom.)

När jag kom hem så hjälpte Kalle mig med att fixa iordning i geckoterrariet. Jag har avvecklat mitt ena terrarium och nu har jag tre ödlor i ett. Har gjort superfint i det nu och i huset ska det stå i mitt orientaliska mysrum.
Alex ska sen få det höga terrariet och Nell ska få helt annat boende och vara ute hela somrarna tillsammans med kaninerna.

Nu ska jag dricka melonté och slappa fram till träningen.
Någon som provat nåt recept än förresten? Väntar med spänning på vad ni tycker..

1 kommentar:

Anonym sa...

ni e ena siameser ni två!! Förundras ofta över att ni har så mkt att skriva om/prata om när ni ändå pratar o skriver verkligen HELA TIDEN!! Det händer alltid ngt i ert lilla hörn.. Jag vet att jag kan va ganska störig också men det e jag me olika, ni e alltid störiga tillsammans, haha!! Men jag gillar er tjejer! Puss o kram