söndag, januari 27, 2008

Söndag kväll och en ny vecka framför sig. Och den här veckan har jag väldigt mycket att stå i.
Måndag: Skola 9-16, träning 19-21.
Tisdag: Skola 9-16, dinner and a movie med Maggi 17.30-?.
Onsdag: Skola 9-16, träning 19-21.
Torsdag: Skola 9-16, träning 20-22.
Fredag: LEDIG!

Jag kan förhoppningsvis träna som vanligt i veckan. Hade akrobatikträning idag och vi tog det lugnt men jag fick ändå lite ont i foten. Är rädd för att trampa lite snett och få ont igen, men jag får ta det lugnt och känner efter.

Det närmar sig flytt och jag kan knappt vänta. Fantiserar och planerar om hur vi ska ha det och vad vi ska göra i vårt fina hus. Ska bli kul att ha examensfest där, Kalles födelsedagsfest och en massa annat roligt.
Vi har börjat spara så mýcket pengar vi kan och har sen i november fått ihop nästan 50 000. Bara denna månaden kunde vi sätta undan 20 000 efter räkningarna var betalda och det känns skitbra att ha en buffert sen när våra utgifter kommer stiga. Nästa helg ska vi leta efter ny soffa och det längtar jag efter. Vill ha en mörkgrå, stor, skön soffa med divan eller vad det heter.
Vi ska även lägga nytt golv i stora rummet och sovrummet, isolera, tapetsera lite, kakla lite i köket (med mexikanskt eller marockanskt kakel), gräva ner dräneringsrör i marken och bygga kaninburar och hagar till alla fina kaniner jag ska ha.

Jag har bestämt mig för att jag vill ha en vit dvärgvädur med blå ögon och en viltfärgad belgisk jätte. Kalle vill att vi ska ha en vit teddylöwen med blå ögon också så det är inte omöjligt det blir en sån med så småningom. Det vore kul att ha en belgisk hare att hoppa med också men vi får se hur det blir med det. Och en tysk jättescheck vill jag med ha ju! Skulle kunna ha hur många kaniner som helst! Lovelylovelylove!

Sofia frågade idag vad det är som är så speciellt med kaniner, men då fick jag ju ställa frågan: Vad är INTE så speciellt med kaniner?
De är ju så söta och fina och mjuka och gosiga och snälla och underbara och roliga och personliga och allt annat som är bra i världen.
Kaniner är nog det bästa som finns. Jag ska bli en crazy rabbit-lady när jag är gammal.
Jag och Kalle var på Zoogiganten idag och köpte en massa god och nyttig mat och godis till Lillan, en hel kasse till bara henne, det bortskämda lilla trollet. Men hon börjar bli gammal nu, då ska man ha det bra.

Nu ska jag gå och sparka Kalle i röven så han går och hyr film någon gång och sen ska jag koka en kopp té!

PUSS

8 kommentarer:

Anonym sa...

kaniner är finast och bäst!

Lort sa...

vill du ha kaniner s¨å finns det på tigerharen!
http://tigerharen.org/

:)

Linnéa sa...

raur: I know!!!

Lollan: Jag har kollat in den sidan och tänker ta hand om en omplaceringskanin det första jag gör så att Lillan får sällskap..:)

Lort sa...

Fan vad fint :D
Ta viiilja!! :)

Anonym sa...

Kaniner är sjukt söta. Jag är kär i min. Så jag förstår precis.

Linnéa sa...

lillan: jag måste bara vänta tills jag flyttar så vi får se vad som finns då. måste vara en kastrerad hane oxå, helst några år gammal.

devildoll: man blir kär, på fläcken. vart fick du din ifrån?

Linnéa sa...

haha lollan ska det ju va..:)

Anonym sa...

Jag köpte en "avlagd" avelshane från arlövsbackens kaniner. http://www.arlovsbacken.se/ - de har ute annonser på blocket ibland.