fredag, januari 25, 2008

Igår var ingen bra träningsdag för mig. Första timmen hade jag så ont i benhinnorna pga den hårda träningen dagen innan samt det hårda golvet på Dammfriskolan. Jag försökte ta det lite lugnt och spara på mig tills showgruppsträningen efteråt.
Men kombinationen onda behinnor, trötta muskler och strumpor på halt golv var ingen hit. Mitt i andra koreografin gjorde vi ett litet hopp och jag landade snett på foten som vek sig och jag for i golvet. Min första reaktion och tanke var att jag skulle resa mig, men sen insåg jag att hur ont det gjorde och fick sitta kvar. Andreas kom och hjälpte mig upp och fick stötta mig till en bänk. Jag låg ner på en madrass med foten uppe på bänken och det pulserade smärta i den och jag förbannade mig själv över min klumpighet.

Så resten av träningen fick jag sitta bredvid och titta på. Foten blev bättre och jag hoppades jag kunde vara med en stund men sen började den värka så in i helvete igen.
Idag är jag stel och svullen och kan inte gå med foten rakt fram eftersom den då gör ont att böja.
Verkligen helt perfekt. Jag hoppas den blir bra under helgen så jag kan träna akrobatik på söndag och träna som vanligt nästa vecka.

Idag ska jag parkera mig på biblioteket för att göra klart vårt första PBL-case. Gnägg gnägg, Lina kallar mig hästen... Men Kalle och hans pappa ska lägga om golvet i köket så då sitter jag hellre där och pluggar så jag förhoppningsvis blir klar med caset idag och slipper det resten av helgen.

Puss

Inga kommentarer: