onsdag, januari 02, 2008


Lilith har blivit sjuk. Han sitter bara still och vill inte äta något. Jag fick i honom lite sallad men han tuggar inte utan man fårliksom putta lite på salladen för att han ska göra det.

När han hoppar är han väldigt vinglig och när han sitter still vaggar han lite fram och tillbaks. Han som alltid springer iväg när man ska ta i honom sitter bara helt still och blir klappad.

Igår var han också hängig och ville inte ha något men jag trodde det var eftersom han dagen innan det haft kraftig diarré som jag tror han fick av vetegroddsoljan jag gett honom.

Jag ringde veterinären och vi fick en akuttid i Mora 13.20.
Jag hatar när djuren blir sjuka. Man är så hjälplös och vet inte vad man ska göra.
Lilith får inte dö nu! Han och Lillan har varit så glada över att få flytta till hus och få en stor utemur med hage och kunna skutta runt och äta massor med gräs.
Han är bara 5,5 år och har många år kvar. Lillan är 7 nu och jag blir orolig för att hon också ska bli sjuk. Puffen gick bort i februari-05 och då var det en månad kvar tills han skulle bli 7 år.


Lilla snutten... Vilken bra start på det nya året.

4 kommentarer:

LolitaRegina sa...

jag lider så himla mycket med dig. det finns inget värre än när ens bäbisar blir sjuka.. :(
hoppas innerligt att allt ordnar sig och att lilith blir frisk igen!! *kram*

Anonym sa...

Hoppas att sötnosen kryar på sig! Det är verkligen jättejobbigt när ens små älsklingar blir sjuka.. man är så maktlös.

Anonym sa...

Håller tummarna för att det gick bra hos veterinären och för att Lilith blir frisk snabbt. Jg hade en kanin en gång som blev över 10 år så de borde ha mycket tid kvar båda två :)

Anonym sa...

usch ja! Håller alla tummar och tår och kanintassar här hemma för er! Med lite tur är det bara diarrén som spökar, kanske han fått vätskebrist?

Har du provat att krossa kraftfoder med vatten och sen ge med matspruta? Samt ge vatten och kanske morotspuré med matspruta?