måndag, januari 28, 2008

Pust, det har varit en kämpig natt. Drömde att jag jobbade på häktet och fick en viss plastikkirurg Troilius förundersökning där han utöver våldtäkt var inblandad i ett mord. Eller om det var han som var mördad, minns inte riktigt. Det var många smaskiga mordbilder i mappen och jag var överlycklig för att få titta i den.
Men plötsligt var det jag som var mördare. Jag befann mig på ett hotellrum där jag styckat en kropp och gömt i plastkassar. Polisen kom och jag och någon mer (mamma?) fick gömma huvudet som var inplastat i en ikeapåse och som tur var hittade polisen inget. När de gått skyndade vi oss därifrån men när vi hade gått så ramlade en annan påse med en fot och lite annat fram och det var blod i hela rummet.
Polisen kom till slut och tog oss och det hela var mycket stressigt. Som tur var ringde klockan och jag skulle gå upp.

+ 0,1 kg på vågen idag och det är störigt eftersom jag skött mig!!!
Tror dock det har med träningen att göra, det är svårt att veta exakt hur mycket jag bränner på ett träningspass och hur mycket av mina motionskalorier jag ska äta upp. Kan vara så att jag inte ska äta upp några alls för att gå ner i vikt, men det kan också vara så att jag ätit för få och därför står still. Svårt det där.

Nu ska jag göra iordning min termos med té och sen är det dags att bege sig till skolan. Jag längtar redan till ikväll när jag får lägga mig igen..
Men jag har en really good hairday iallafall!

2 kommentarer:

LolitaRegina sa...

paprika är ju jättegott att dippa, det och sockerärtor är nog min favorit! mina älsklingsdippar är triple pepper och caesar! :)

Twat Boy sa...

Hej! Hur mar du! It´s the only words i can speak in swedish! lol
I can´t understand your post, of course, but i wonder many swedish people like samba and latin rythms. Puss from Spain. I,m spanish, fo course