måndag, januari 21, 2008

Måndag igen då. Även fast helgen inte gått sådär snabbt som den har en tendens att göra så känns det inte alls bra med måndag.
I helgen har jag knappt gjort någonting, igen. Har totalt tappat sugen på att festa, gå ut och vara social. Vill bara vara hemma och se på OZ, film eller göra roliga saker på datorn.

I fredags var Kalles pappa här och de började ta upp golvet i hallen och sen åkte de och köpte nytt golv till både hallen och köket.
Jag var bara hemma, gjorde Veckouppgift 2 till skolan och på kvällen lagade jag middag och vi kollade på OZ hela kvällen. Sjukt bra serie, någon som sett den? Gick på Ztv för några år sen.

I lördags hjälpte vi Bena och Evelina att flytta (snyft) och vi var många så det gick förvånansvärt fort. Jag fick en smärre chock av en viss upptäckt i frysen men jag har hämtat mig rätt så bra nu.
När vi kom hem från dem cyklade jag till Möllan och köpte grönsaker och handlade på ICA.
Gjorde Canneloni med fredagens rester av de mexikanska chilibönorna och det blev jättegott. Kalle hyrde tre filmer på kvällen och vi såg På smällen och sen gick Kalle och la sig och jag började se Black Christmas.

Igår var Kalles pappa här igen och de la ett nytt, fint golv i hallen och jag gjorde ingenting förrän vid 16 när jag åkte och tränade akrobatik. Gjorde lite framsteg genom att ta mitt första steg på händerna. Jag tror att jag ganska snart kommer kunna gå ner i brygga från stående på egen hand också så det vill jag öva mer på.
På kvällen hade vi möte med Estilo Faixas styrelse och utsåg olika ansvarsområden, bestämde avgifter och en massa annat som tog ungefär 4 timmar. Jag blev PR-ansvarig så nu gäller det att börja fiska.


Så såg min helg ut och nu är den över. När jag låg och halvslumrade imorse kunde jag inte räkna ut vilken dag det var. Provade med flera olika alternativ innan jag insåg att måndag stämde bra.
Måndag=vägdag och det var det som fick mig att tillslut gå upp.
- 0,5 kg.

Idag är jag ledig från skolan och vi ska bära ner det vi packat till källarförrådet och se packa lite mer. Allt onödigt vi inte behöver förrän vi flyttat är lika bra att ta bort redan nu.
Kalle är arbetsledare idag så tempot kommer nog bli lugnt, jag har lite mer nazistil när jag bestämmer. Får nog ta och piska igång honom nu om vi ska få nåt gjort..

Inga kommentarer: