tisdag, januari 08, 2008


Tack för alla gulliga kommentarer och sms angående Lilith. Gårdagen var jobbig och denna har väl inte varit den bästa i mitt liv heller.

Igår när jag la mig blev jag så fruktansvärt ledsen och grät tills jag somnade. Och när jag vaknade idag hade jag en olustig känsla i kroppen, så som det känns när man mår dåligt och är ledsen men innan man vaknat ordentligt och minns vad det är.

Jag tycker så synd om Lillan, det märks att hon är väldigt ledsen och känner sig ensam. Men hon äter och har god aptit iallafall och det är bra. Jag skulle dö om jag miste min sista lilla älskling nu.
Idag känner jag mig även totalt död i både kroppen och huvudet. Tog nyss ett långt bad och somnade ganska länge. Skolan började idag och det var två långa föreläsningar och jag kände mig inte alls närvarande.

Nu ska jag dricka lite té och slappa lite. Det går mycket bra med VK iallafall. Det är en metod som verkligen passar mig. Ett extra plus är att jag får inspiration till att laga mat igen och kollar upp recept och har verkligen en hel hög med gott. Funderar på att lägga ut recept här några gånger i veckan om det är någon som skulle vara intresserad av att testa goda och nyttiga recept?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig!
ja, jag är intresserad av lite inspiration gällande matlagning...
Jag ska inte tränna, jag ska inte hålla på att dö med absurda metoder. Jag vill bara gå ner lite och framför allt ätta bättre mat.
Kram,

Anonym sa...

ja, lägg ut recept till oss som kämpar :)

Anonym sa...

ja skulle absolut va intresserad av nya recept =)

LolitaRegina sa...

jaaaa! mer nyttiga recept åt folket! :)