söndag, januari 13, 2008

Igår såg vi världens kanske coolaste film - Planet Terror.
Jag älskade den från första början till slutet. Men vad fanns det att inte tycka om egentligen?

Zombieliknande varelser - good, tuffa latinokillar - good, snygga tjejer (Rose McGowan, Marley Shelton, Fergie) - good, när någon blir skjuten sprutar och skvätter det blod - good, en jävla massa köttande - good, tortyr - good, Quentin Tarantino - good, lemlästning - good. Och allt det tillsammans - LOVELY!

Jag tycker om oväntade saker i filmer, som när tex ett barn råkar skjuta sig i huvudet med en pistol. Sånt ser man inte ofta. Ett litet barn alltså, kanske 5-6 år? Och allt blod och annat kroppsligt som flyger och och riktigt splaschar när någon blir skjuten. Inga mesdödar här inte när någon tar sig för hjärtat och stönar och säger: Hälsa mamma att jag älskar henne.... Och sen faller ihop död och ser lite snygg ut.

Fergie är ju lite av en favorit hos mig och hon är rätt så cool i filmen, och blir sen av med sin hjärna. Mums.

Nu är jag väldigt sugen på att se Death Proof!

Det här var verkligen en av de bättre filmer jag sett och jag älskar när man blir så otroligt positivt överraskad och bara sitter och ler när inälvorna och kroppsdelarna flyger. Och att få ha ett maskingevär som ben..
Hur häftigt är inte det???

8 kommentarer:

Anonym sa...

om du älskar planet terror ska du se death proof!

Anonym sa...

Haha vad roligt! Planet terror måste jag se!

Anonym sa...

death proof är om möjligt ännu bättre!

Lena sa...

Jag får mardrömmar bara jag läser ditt inlägg.

Anonym sa...

Du är galen ;)

Anonym sa...

jag älskade också planet terror, men death proof är inte alls lika bra..kan iofs vara för att det inte är några zombies med i den (:

Jocke Andersson sa...

Death proof är en helt annan typ av film.. det är en hyllning till biljaktsfilmer från 70talet så om du förväntar dig en blodorgie som Planet Terror så kommer du att bli väldigt besviken...

Jocke Andersson sa...

Death proof är en sån där typiskt Tarantinofilm... massor med "coolt" ordbajseri etc... den var väl rätt ok, men långt ifrån lika bra som Planet terror