måndag, januari 14, 2008


Idag är det en vecka sen Lilith gick bort och Lillan har märkbart repat sig under helgen. Hon är mer alert nu, tigger mer och springer rundaor i lägenheten. Det är väldigt skönt och jag känner mig lättad eftersom jag inte kunde skaffa en till kanin nu, dels för att Lillan medicineras mot parasiten och det är inte snällt att smitta en frisk kanin när man vet det finns risk, och dels för att vi ska lägga om golven och då blir det inte till att vara lös utan koll eftersom vi vill ha golven i toppskick inför försäljning.


Väldigt lång men intressant dag i skolan. Vi hade föreläsningar hela dagen med Sten Levander och han uppfyllde mina förväntingar. Vilken bildad man! Och det är roligt när han kallar politikerna för idioter, sin svärson för idiot osv. Han säger saker som inte är politiskt korrekt och som man inte "får" säga.
Mina kära klasskamrater tycker tydligen att jag är konstig som gillar lite blod och barn som skjuter sig i huvudet på film och tyckte därför att jag var ett utmärkt objekt för Sten att observera. Men han tyckte mest jag hade en konstig frisyr, haha!

Igår var jag på akrobatikträning som vi ska börja med en gång i veckan. Det var kul och det är bra att ha en timme där man får öva lite det man känner för och det man helst vill. Dock höll det på att gå riktigt illa för Hasta. Vi gjorde volter från en plint ner på en madrass och då kom han inte runt riktigt och landade på huvudet/nacken. Det såg skitläskigt ut och alla blev helt skakiga. Jeppe är ju snart utbildad läkare och kunde konstatera att det inte gått så illa utan att han fick ta det lugnt och vila. Men usch vad hemskt det var innan vi visste om han var okej..

Nu ska jag dricka lite té och vila. Köpte sjukt goda téer i fredags! Hemmakväll som smakar mandelkubb, Goda nyheter som smakar hallon och lite annat smarrigt och Fidel Castro som smakar Juicy Fruit, eller inte riktigt men det luktar så iallafall.


Klicka här för lite skojiga bilder!

Inga kommentarer: