måndag, mars 10, 2014

VÅREN!

Ja vad ska man säga? Idag är det riktig vår med strålande sol, 15 grader och fjärilar. Tack förskolan för att ni hade stängt idag för annars hade jag jobbat.

Vi spenderade vår förmiddag i skogen. Gick en bit och sen följde vi en bäck tillbaka. Mina barn, speciellt Nemo, ÄLSKAR bäckar. Och det var så otroligt skönt ute så jag fick nästan knipa mig i armen.


Vi gick hem när det var dags för lunch och åt korv med bröd ute. Jag rotade även fram kepsar och Converse eftersom det var så varmt.


Men en sak är så lustig, jag måste höra om era barn är så här. Medan barnen åt så tänkte jag att jag kunde ju virka lite i solen så jag hämtade grejerna och började. Plötsligt blev det sååå tråkigt att vara ute och barnen vill gå iiiiiin och blä och fy. Men när vi gick till baksidan och jag körde ved då kunde de sysselsätta sig och leka och ha hur kul som helst. Men det är som om jag sätter mig och gör något bara för mig och som inte är att leka med dem eller "jobba" med något så går de under.

Iallafall, vi hade en härlig eftermiddag utomhus och när Kalle kom hem sprang jag en runda med ett nytt upplägg. Jag pustar ut från det nu men berättar mer om det senare!

Inga kommentarer: