lördag, mars 15, 2014

Snabb vändning

Igår mådde jag superbra. Efter springturen städade jag och sen fixade jag fika och hämtade barnen och träffade en annan familj för playdate på en lekplats. Supertrevligt och när vi kom hem fixade jag naglar, hade rosévinspremiär och lagade lasagne. Vid 19 satte vi oss i soffan för att se lite film med barnen och då plötsligt började min kropp göra ont, huvudvärk, snorig och svintrött. En helomvändning, bara sådär, från ingenstans.

Eftersom det är min jobbhelg gick jag och la mig tidigt för att sova bort skiten. Jag mår okej idag, men har huvudvärk, är snorig och så gör mitt öga ont. Hur börjar en ögoninflammation? Jag tror inte att jag haft det någon gång. Ögat är inte svullet eller rött men blaskigt och det känns som om något irriterar det. Kanske ska hoppa sminket idag...

Och våren har bytts mot storm. Klass 2-varning i Skåne och jag hoppas jag kom till och framförallt frän jobbet som jag ska.


Jättegott rosévin, Via Del Campo.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Då hoppas jag att det vänder tillbaka lika snabbt som det dök upp!
Kram

Anonym sa...

Hej!
I början av året la du upp bilder på bröllopsklänningar, jag undrar varifrån de kommer:) särskilt nummer 2,3 och 4.

De är så himla fina! Vore snällt om man fick veta:)

/Inga

Linnéa sa...

Cissi: det gjorde det, jag kunde springa som planerat idag igen! :)

Inga: vad kul att du tyckte om dem! Jag har hittat alla bilderna på Pinterest men har sett att många av klänningarna kommer från Etsy.com eller Zetterberg. Sök på dem så kanske du hittar, och kolla in Bröllopsklänningar på Pinterest, helt underbara.

Jöns Marie sa...

Här försvann våren under ett snötäcke och minusgrader på natt/morgon och blåst men solen lyser i alla fall!

Anonym sa...

Tack för tipset! Så himla snällt!