lördag, mars 22, 2014

Old pic

Åh Gud vad skönt med lördag imorgon! Ingen klocka som ringer, helt ledig... Fredagskvällen har varit mysig, jag har virkat i typ fyra timmar framför Lego Star Wars och Lets Dance och barnen var uppe tills de själva bad om att få lägga sig. Jag blev klar med mitt projekt och garnet räckte precis. Alltså PRECIIIS. Inte så det blev någon decimeter kvar, det blev noll centimeter kvar. Skönt att det räckte, orka att garnet hade tagit slut när det var pyttelite kvar.

Sitter för ovanlighetens skull vid datorn och betalar in mitt bidrag till aidsloppet och tänkte att jag skulle bjussa på någon gammal bild. Det blev den här eftersom jag alltid har gillat den. Färgstark och fin på mitt eget sätt även om jag inte hörde till normen. Den är tagen i jni 2006 innan jag skulle gå på min kusins student.




Imorgon ska jag göra laktattröskeltestet. Det står att man ska sova ordentligt natten innan så det känns väldigt bra att jag fortfarande är uppe..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att höra till normen kan ibland vara tråkigt!
Skitsnygg Brun skinjacka forresten/ Nina

Ninni sa...

Alltså jag kan sakna din 2006 look för den var så färgstark och vacker!! Du är vacker nu med!

Det är väl lite där jag är kluven i min egen stil också. Jag gillar färgglatt, lite udda (men inte extremt) och tycker att det är svårt att få in det i min medelåldersstil. Så jag känner mig ofta klädmässigt yngre än vad jag är, men jag vill inte heller se ut som en tråkig tant. What to do, what to do?!!