fredag, mars 28, 2014

Slutkörd

Jag kröp precis ner i sängen och trodde klockan var mycket mer än vad den är. Trött är bara förnamnet och min kropp är helt slut! Inser nu att jag varit igång sen åtta imorse och det tar på krafterna.

Jag började dagen med att snabbt städa över huset. Jäklar vad hundar hårar alltså, och drar in grus. Sen var det dags för dagens spring och idag tog jag med mig Annie. Tur var väl det för jag var rätt trött i kroppen efter långpasset i onsdags och fyra varv Scientific Workout igår som även gav mig träningsvärk i bröstet och axlarna. Men vi kom runt åtta kilometer i 5.36-tempo och vädret var underbart med strålande sol.

Sen var det bara att ta en dusch och bege sig ut i skogen på utflykt med mamma, pappa, Nemo och Leon. Jag fick dock gå hem lite tidigare och åka till Toyota för att lämna in bilen eftersom någon fjäder gått av. Vi hade lite tur i oturen där för vi hade missat att besikta bilen och när jag skulle betala skatten på den stod där att det var körförbud sen första mars. Panikbokade en tid och min pappa var snäll och besiktades bilen idag eftersom jag avskyr det. De såg att fjädern var av och tydligen kan det vara farligt om den till exempel skulle komma in i hjulet. Så hade vi inte missat besiktningen och gjort den idag hade vi antagligen inte märkt något eftersom jag tror att fjädern gick av igår.

När jag körde hem igen i lånebilen köpte jag med mig penséer och påskliljor och piffade till framsidan och uteplatsen lite. Sen var vi ute tills det var dags att laga mat, carnita taco, och oh my vad gott det var! Efter en kväll i soffan virkandes framför Let's Dance är jag nu helt färdig. Hoppas att bingar haft en härlig fredag!



1 kommentar:

Lina sa...

Underbara bilder!! Ha en fin helg!! :-)