söndag, mars 23, 2014

Kalasdag

Idag har vi kalasat hela dagen, först firade vi en blivande 4-åring i Södervidinge och sen en nybliven 60-åring i Malmö. Min mage som är van att få lite mat var tredje timme känns helt knölig av allt som stoppats i den idag. Korv, tårta och muffins hos Alba och försnacks och champagne hos Kalles mamma innan restaurangbesök. Vi åt på Epiqure och jag tog smörstekt röding med skaldjursrisotto, jättegott och krämigt! Men den stora kräftan som glodde på mig på toppen av all mat gav jag till Kalle..


Och jag behövde ju springa idag. Igår blev det ju inget ordentligt pass och nu jobbar jag måndag och tisdag och eftersom Kalle är inringd på jobb kommer jag inte ut på morgonen såvida jag inte vill gå upp vid 4.. När vi kom hem hade det börjat mörkna och jag var sjukt mätt efter all mat och då är det jobbigt att springa. Men jag tog tack och liv mitt förnuft tillfånga för jag gav mig av, fick flow och rev av en mil. Så jävla gött! Jag tog det ganska lugnt för att inte få håll och slutade på 5.43-tempo ändå, micket bra!

Träningsveckan har då slutat på 2,6 mil löpning och ett pass Scientific Workout, fyra varv. Jag hoppas på att få mina testresultat i veckan så jag kan börja träna med pulsklockan, jag har höga förväntningar på det!




2 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Det är ju sant det där med att man aldrig ångrar ett träningspass. Tur du tog det lugnt m så mkt godsaker(inte fisken dock) i magen
Hur är skogen att springa i numera? Kommer du runt hela varvet utan lera osv?
Vad är det för skor du använder när du springer på asfalt?

Linnéa sa...

Skogen går jättebra att springa i nu, både kring oss och på slingan. Lite geggigt på vissa ställen men inte alls farligt. Jag använder alltid samma skor, asics gt 2000, supernöjd! Mina bästa skor hittills!