måndag, mars 17, 2014

Där fick jag för att jag skulle vara nyttig

Jag och barnen är precis hemma från Leos Lekland och är helt slut efter fyra timmar där, men vad kul vi har haft! Dit åker vi igen, gärna med ett gäng kompisar.

Jag är egentligen inte så mycket för ställen där det finns mycket barn eftersom många föräldrar är puckon och det smittat av sig på barnen och sånna barn vill jag slå. Men det får man ju inte. Idag stötte vi på två idiotungar. Den första började kasta bollar på Leon (inte på ett lekfullt sätt) och när hans mamma sa till honom och tog honom i armen försökte han sparka Leon. Jag såg att hon flera gången fick vara på honom för att han betedde sig illa. Men han hade ju en bra förälder som tog tag i situationen iallafall.

Idiotbarn nummer två var själv med en kompis och vi stötte på dem när vi skulle klättra upp till det högsta stället. Pojken stod på en plattform och när Nemo skulle gå förbi for han efter honom och slet ner honom i tröjan och sa nåt dumt. Jag blev fly förbannad direkt och jag tror inte att pojken sett att jag kom för när jag flög på honom och tog tag i honom och frågade vad i helvete han höll på med så blev han rädd. Han försökte nåt med att det var "hans" ställe men jag sa att vi skulle leta upp hans mamma och berätta vad han gjort. Ungen stack iväg fort som fan och jag efter. När jag hittade på honom försökte han gömma sig bakom sin mamma och hans kompis skvallrade om att han gjort något.

Jag sa att han skulle berätta vad han gjort och tillslut gjorde han det, ned typ ett leende, och även om mamman sa att så fick han inte göra och att han skulle be om ursäkt så brydde hon sig inte så mycket. Han sa förlåt men kunde lika gärna sagt: Förlåt dumskalle, så mycket allvar tog han det på.

Så därför skulle jag aldrig åkt dit på till exempel en lördag, alldeles för mycket folk och jag skulle ha fullt upp med att spöa störiga ungar. Jag är så sinnessjukt trött på barn som oprovocerat slåss eller gör sånna knäppa grejer.

Och vi åt ju där också. Jag skulle vara duktig och tog en "säsongens sallad" efter att ha frågat vad det var. Jo det var en grekisk sallad med fetaost, soltorkade tomater och annat gottigt. Men när jag fick den så var det grönsallad, gurka, tomat och rödlök. Så jag gick och sa att det fattades fetaost men då var den visst slut. Jag är sjukt mesig med att säga ifrån så jag gick och satte mig igen, men sen insåg jag att det var ju inga soltorkade tomater heller och då surnade jag till och gick tillbaka och sa att jag inte tänkte betala 75 spänn för en tallrik med grönsallad. Så jag fick en toast istället, med vitt bröd. Där fick jag för att jag försökte vara nyttig.

Vi hade iallafall en rolig dag och eftersom det blåser ordentligt ute var det kul att hitta på något och inte bara sitta inne.



2 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Jag tycker det är viktigt att föräldrarna har uppsikt över sina barn på såna där ställen så att sånt där inte händer. Bra av dej att du fullföljde situationen!

Meh, allvarligt? Med salladen alltså. Hjälp vad dåligt, att de ens liksom försöker?

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Kul att ni hittade ett ställe och att ni haft så roligt.
Synd bara att det fanns barn som betedde sig så.
75!!!! för en grekisk sallad på ett lekland??? galet...fel...