tisdag, mars 04, 2014

Långpass

Japp, långpass-tisdag. 16 kilometer idag, strax över 17 om jag räknar vägen till förskolan. Så jäkla skönt med ett rejält långpass, först med Fredagspodden i lurarna och sen musik.

Men, två lite störiga saker. Jag har börjat få lite ont i höften när jag springer långt eller mycket. Inte så det påverkar springet men det är ju lite störigt. Och det här med att springa i cirklar för att komma upp i en viss distans. Jag vill springa från A till B, men det är svårt här och jag kan ju inte köra iväg nånstans för då blir ju bilen stående. Ja ja, småpotatis. Jag ska inte vara en sån som gnäller om allt, bättre att ta tag i det som inte är bra och göra något åt det.

DÅLIGA UNDANFLYKTER OCH URSÄKTER ÄR DET VÄRSTA JAG VET. Även gnäll, klag och tycka-synd-om.



8 kommentarer:

Louise sa...

Men.. Kan du inte kolla upp ett busstopp som är på lagom avstånd, sedan springer du till det och tar bussen tillbaka. Alltså i stället för att springa i cirklar. En anledning och pressa tiden också om inte annat?
Kanske inte så roligt att stå svettig på en buss i för sig men å andra sidan hur lång tid tar en mil i färdmedel. 10 min. Högst.

Linnéa sa...

Smart!! Eller så tar jag bussen iväg och springer hem. Det negativa är väl att det är sådär kul att springa på trafikerade vägar, men jag ska kolla upp det!

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Har du tänkt på Skrylle?
Där är ju banor att springa med olika distanser...

Linnéa sa...

Nina: ja men den längsta slingan är 10 km. Ska man springa längre kommer man inte tillbaka till utgångspunkten.

äppelblomman sa...

Alltså shit, shit, shiiit va du är duktig! Jag är glad att jag kommer runt mina 5 km per gång;-) Men jag SKA börja springa lite längre, jag SKA!!
Jag är oxå en sån som vill springa från A till B, mycket roligare än att bara springa runt sin slinga som man har...
Kram K

Ida sa...

17 km så här på en tisdag! Imponerande!

Maja sa...

Bokskogen?

Linnéa sa...

Karolin: tack!! :)

Ida: eller hur! :)

Maja: har de långa slingor där?