torsdag, januari 30, 2014

Genom Era ögon

När jag la upp bilden på min arm så kände jag mig lite dum och tänkte att ni säkert skulle småfnissa lite och tycka att jag fortfarande har Barbapapaarmar. Och det kanske en del tyckte men tack och lov ingen skrev men så var det en handfull person som skrev så fina saker:

Jösses vilka muskler! Du ser super stark ut! Nu blev jag grymt inspirerad att träna armar :)

Sofie sa...
Liten muskel?? ;) du är grym ju!

Jättefina armar ju!!! :-) Det är nog lätt att vara självkritisk, när man har haft komplex för något.

Jättesnygga, starka armar! Inget att ha komplex över. :-)


Och jag blev så glad och tänkte att nu ska jag titta på armarna genom era ögon och det funkade! Jag ser stark ut och jag KÄNNER mig stark, härligt!

Häromdagen skickade Mirijam en bild på en tjej som tagit före- och efterbilder på sig själv och de var väldigt peppande. De var tagna bakifrån i underkläder och vi skojade om att vi skulle lägga ut sånna bilder på oss på Instagram. Sen började jag fundera på att jag inte har någon aning om hur jag egentligen ser ut bakifrån, och jag har tyvärr inga före-bilder eftersom jag inte vågat ta några. Jag har nämligen varit övertygad om att jag ser så hemsk ut att jag inte förmått mig att ta några.

Men så bad jag Kalle ta bilder på mig efter att jag tränat och till min stora glädje och lättnad så var de inte så hemska som jag inbillade mig. Jag var modig och skickade dem till Mirijam och hon skrev att jag såg ASFIT ut! Jamen ni hör ju. Och då tänkte jag att jag kanske ska lägga upp dem här för då kanske jag kan få se på mig själv genom era ögon igen. Ni MÅSTE vara snälla! Jag vet att magen inte ser så kul ut och ryggen måste tränas mer men annars är jag rätt nöjd faktiskt.





Så! Nu har jag gjort något jag aldrig i livet trodde jag skulle göra eller våga! Be good to me...

8 kommentarer:

Unknown sa...

Du är ursnygg Linnéa! Grymt jobbat!

Jenny Shima sa...

Du är jättefin :)

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Du är GRYM. Och jag håller med -- du ser ASFIT ut ju! (Och det är ju SÅ BRA att göra sådant som man trodde att man aldrig skulle våga -- DÅ växer en som människa!!! HEJA DIG!!!)

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Nu matchar dins spiror resten av kroppen! GREAT JOB!!!
Att se dig i bröllopsklänning lär bli underbart!

Ninni sa...

Sjukt snygg!! Jag vill ha dina ben!!! De är långa, starka och snygga, precis det jag alltid önskat mig!!

Hehe, allt mitt fokus hamnar på dina spiror eftersom jag har komplex över mina stumpar :)

äppelblomman sa...

Du är snygg och så FIT!!! Shit!
Jag har ju visat mej ett antal gånger halvnaken på bloggen, det är jobbigt första gången. Men sen tänker man inte ens på det;-)
DU ÄR GRYM!!
Kram K

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Du ser fantastisk ut! Det syns på din kropp att du tränar. Hehe, även jag hänger upp mej på dina ben. De är skitsnygga! Ser så långa och starka ut.

Linnéa sa...

Fina fina ni! Tack för att ni hjälper mig på denna resa och stöttar och peppar!! Det hade inte gått lika bra utan er. <3