fredag, januari 17, 2014

Spring & Bad

Jag började dagen med en riktigt jobbig springtur. Det hade snöat hela natten så det var fem centimeter nysnö att kämpa sig igenom. Jag kom runt fem kilometer på ganska precis 30 minuter och sen var det bara att hoppa in i duschen och förbereda sig för utfärd.

Vi åkte och badade på Vanningen i Vellinge idag. Perfekt för barnen förutom att det var så kallt i vattnet! Det måste ha varit ovanligt kallt för jag frös sjukt mycket i början. Nemo kastade sig i som den lilla fisk han är men Leon måste få tid på sig innan han kan ha roligt. För det första så frös han så han hackade tänder och sen vill han bara sitta hos en. Jag fick ner honom i bubbelpoolen och där kunde han tänka sig sitta för det var så varmt och skönt. Efter ungefär en timme så lossnade det för honom och då blev han vild och galen och hoppade från kanten tusen gånger så han hamnade under vattnet men lika glad var han för det.


Väl hemma åt vi pulled moose och tittade på På Spåret (med löparfrågor!) och barnen tittade på Turbo. Jag har sett ett avsnitt av min nya favoritserie, Orange is The new black som är SJUKT bra, och tyvärr har mitt huvud börjat värka och min hals börjat klia. Jävla skithelvete. Med en drink på Alvedon och C-vitamin i kroppen har jag nu krupit ner i sängen och ska sova. Tanken var en springtur imorgon bitti innan jobbet men vi får väl se hur det blir med det.

3 kommentarer:

Anonym sa...

*en massa svordommar* hoppas det känns bättre imorgon. Krya pa dig/ Nina

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

OiTNB är ju så himla kul! Men nu kom jag på att jag har ju SISTA avsnittet kvar (!) att titta på. Krya på dig!!

Linnéa sa...

Nina: tack! :)

Anna: vilken härlig upptäckt, det är verkligen en superbra serie!