söndag, januari 12, 2014

Spinning

Söndagsförmiddagen började med, tro det eller ej, spinning! En av mammorna på förskolan som jag sprang Iformloppet med är instruktör och bjöd in till kompisspinning idag. Ja men visst, det är ju inte helt fel att bränna lite kalorier och få lite omväxling i träningen tänkte jag. Om jag ångrade mig? Ja när jag satt på cykel så nästan. Spinning är inte roligt, och det är jävligt jobbigt. Mina ben är som spaghetti! Men det är jäkligt skönt att hela kroppen har fått jobba. Jag hade tänkt springa intervaller imorgon, undrar hur bra det går med en mil plus spinning i benen som helgen har gett.

Och imorgon kommer vår nya tvättmaskin! Inte en dag för tidigt så vår gamla gick sönder dagen innan vi åkte till Kättbo. Tumlaren var försenad till de 31:a men huvudsaken att tvättmaskinen kommer. Den ska levereras mellan 9 och 15 imorgon, tur man inte har något liv utan kan sitta hemma och vänta...


Den här bilden tog Elin på mig och Leon igår. Tycker det är en så rolig ögonblicksbild.

2 kommentarer:

Ninni sa...

Jättebra bild!

Förstår mig inte heller på spinning men Mikael älskar det!!

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Fint foto! :-) Spinning har jag aldrig testat... Kanske borde. Verkar kul. Och så jobbigt. Haha, vår nya tvättmaskin ska också levereras i dag!