CHIABOLLAR 2.0
10 urkärnade dadlar
2 dl dinkelflingor
1 tsk chiafrön
1 tsk kakao (gärna raw)
1 krm salt
Vaniljpulver
Flytande honung
3-4 rutor mörk choklad (minst 70%)
Chiafrön el kokos att rulla i
Mixa ihop allt, rulla bollar som sen rullas i kokos/chiafrön och ställ kallt. Sen är det bara att njuta!
Jag tycker att det är godast att rulla i kokos. Barnen fick smaka, jag sa att det var chokladbollar och de sa inget det utan åt glatt och ville ha mer.
5 kommentarer:
Måste testa!!
Mums! Måste jag testa! Härligt att barnen oxå gillade dem!
Kram K
De där rutorna med choklad gjorde susen för smaken, speciellt efter de stått ett tag i kylen!
Nämen det här lät ju himla najs! Tack!
Låter jättegott, tack för recept. :-)
Skicka en kommentar