lördag, januari 11, 2014

Nya tankar

Jag låter Kalle sova de allra flesta helgmorgnarna eftersom jag tycker det är mysigt att gå upp tidigt, mysa med barnen, tända nåt ljus och lyssna på radio. Imorse gick vi upp 7.30 och jag drack en proteinshake, tittade på Barnkanalen, diskade och bytte sen om för en springtur. Det är lite jobbigt med långpass med bara en shake i kroppen men jag vill komma ut tidigt och har då inte tid att vänta på att en frukost ska hinna smälta, plus att det är svårt att äta direkt jag vaknat. Men det funkar och idag drack jag lite Razor för extra energi innan jag gav mig av.

Jag bestämde mig för långpass idag och med Hannah och Amanda i lurarna betade jag av kilometer efter kilometer. De pratade om att istället för att banta bort kilon från kroppen så skulle man banta bort dem från hjärnan istället och det vill jag ta till mig av. Missförstå mig inte, jag vill tappa lite mer i vikt för att må så bra som möjligt och för att kunna prestera mer träningsmässigt. Men jag vill komma ifrån att de här kilona tar upp så mycket plats i mitt huvud, de sitter på kroppen och de kommer försvinna! Jag kan använda min energi till något annat än att vara elak mot mig själv och min kropp. Den är ju Amazing som föder barn, springer lopp och kämpar på. Den förtjänar bättre än mina negativa tankar.

Rundan slutade på 10 kilometer i 5.45-tempo och efter en sån rivstart på dagen kändes det bra att gå på kalas med världens godaste tårtor och ändå hålla sockerfria månaden. Jag tog på mig en svart långklänning som är ny och som jag känner mig fin i och fixade håret lite extra. När man aldrig går på fest får man passa på att klä upp sig när det vankas 3-årskalas!

Nu är vi hemma och jag dricker ett glad gott vin och ska strax laga en god lördagsmiddag.



3 kommentarer:

Lelle sa...

Ah, fan, du inspirerar mig💞

Lelle sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Linnéa sa...

Lelle: vad glad jag blir! :)