måndag, januari 06, 2014

Nytt PB!!!

När man minst anar det så får man till det! Idag har vi haft överraskningsbabyshower för Elisa och Markus och hela dagen har jag tankat energi av mina fina vänner som jag inte träffat på länge. I bilen på väg hem tänkte jag att jag skulle sjunka ner i soffan med en kopp te när vi kommit hem men sen tänkte jag att jag borde ta ett pass på CT'n istället. När vi var nästan hemma mötte vi en tjej som var ute och sprang och då tänkte jag att jag kanske skulle springa en tur istället.

Så jag bytte om och gav mig ut direkt vi kom hem. Jätteskön temp, bra go i benen och medvind. När jag kommit typ tre kilometer insåg jag att om jag kutar på nu så kanske kanske det kan bli ett personbästa så det gjorde jag. Men på väg hem så hade jag motvind och mer uppförsbackar men jag tänkte att nu jävlar ska jag inte ge mig. Så jag kutade på och när jag stannade klockan på fem kilometer så visade den en tid på 25.20! Nytt personbästa (utan hund) på en halvmil!! Förra tiden var 26.14 som jag sprang på Vårruset förra året.

Men nu jävlar är jag på g!! Inte mycket att skala av för att komma ner på 25 minuter nu. Och jag fick en aha-upplevelse idag! Intervaller är det jag behöver för att få igång kroppen. Har jag inte sprungit intervaller på länge blir kroppen seg men så igår körde jag ett pass och idag var det fart i benen igen. Jag brukar också springa intervaller som sista pass innan lopp och då brukar det ju också gå bra.

Sjukt bra kväll, personbästa och en härlig insikt!


5.03-tempo, så jävla gött!!

11 kommentarer:

Ida sa...

Yay! Så sjukt bra! Grattis till pb :)

Emma sa...

Bra jobbat! Vill skriva så mycket men jag har druckit nåt glas vin och låter bli. Jag är väldigt imponerad av dig iaf :)

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Bra jobbat!

Linnéa sa...

Åh tack , era kommentarer värmer!! Och bra jobbat med vinet Emma! Mitt vin är slut och så är det ju röd dag! Vilket rookie-mistake...

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Du är SNABB! Swosh! Grattis till PB! :-)

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Grattis! Du är så himla duktig!

Och det där med intervallerna kanske jag borde testa :-)

Lina sa...

Shit va bra!!!! GRATTIS! :-)

Jenny sa...

Grymt bra jobbat!

äppelblomman sa...

Jag har sagt det förr och jag säger de igen, DU ÄR SÅÅÅÅ GRYM!!!!
GRATTIS!
Kram K

Jenny Shima sa...

Grymt bra jobbat!

Linnéa sa...

Åh ni är så gulliga som engagerar er, tack!!