torsdag, januari 16, 2014

Byxorna

Inviger de nya byxorna idag. Klart det blev köp, 99 kronor kostade de bara. De är mörkblå, skinny med low waist. Jag bad Kalle ta en bild imorse efter Charlotta Sofias önskan.

Men alltså, jag kan inte "posera" på foto i helkropp! Känner mig skitdum och blir missnöjd och tycker bilderna ser konstiga ut. Och byxorna ser man knappt hur de ser ut i dunklet.





Jag sprang igår också förresten. Intervaller, vanliga upplägget, ungefär samma tider som sist fast lite snabbare på sista sträckan. Annars var det fullt upp igår med att rensa, organisera och ändra om. Skåpet i Leons rum har flyttats till tvättstugan och är numera ett linneskåp och skötbordet har flyttats till Leons rum fast själva delen som fälls ner så barnet kan ligga har skruvats av så nu är det en byrå med hyllor bara. Det är kul att organisera men det är mycket saker man inte vet vart man ska göra av! Och så mycket skit som stoppats undan som bara fått ligga. Men nu är det fixat och två papperskassar med urväxta barnkläder är redo att skänkas vidare.

7 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Snygga! Du har så långa fina ben!
Haha, ja, det år knepigt att posera så där lite avslappnat, speciellt om någon annan tar kort.

Anonym sa...

Rumpa👍👍👍

Elin

Anonym sa...

Jag gjorde tummen upp men det funkade ju inte...

Elin

Marina sa...

Jättesnygga! Klär dig sååå bra.

Jenny sa...

Jättesnygga byxor!

Anna (Peace, Love, and Running) sa...

Nä, jag tycker inte att bilderna ser ett dugg konstiga ut! Hurra för 99-kronors byxor. :-)

Linnéa sa...

Tack hörni, fina kommentarer som era värmer gott. 😊