tisdag, oktober 16, 2012

Ut i mörkret

Nu är det ju becksvart vid den tiden jag kommer ut i löparskorna och vi bor i ett skogsområde med väldigt lite belysning. Lägg till att jag är väldigt mörkrädd så förstår ni att jag inte tycker att det är så kul att ge mig ut på kvällen. Men jag har faktiskt övervunnit min värsta rädsla och vågar vara ute och springa på vägarna iallafall, skogen skulle aldrig i helvete våga mig ut i. Tyvärr, för jag tycker ju det är mycket roligare att springa i skogen och mina benhinnor uppskattar det mer.

Förlylningen jag åkte på förra veckan gav med sig rätt snabbt så ikväll har jag varit ute på en sex kilometer lång runda. Det gick riktigt gött, spring i benen, bra flås, peppande låtar och frisk luft. Utrustad med reflexväst och pannlampa pinnade jag på rätt bra och nu sitter jag nyduschad och slappar i soffan efter att ha dragit i mig en ljuvlig smoothie av banan, jordgubbar och mjölk.


Jag köpte en pannlampa på Netto för 30 spänn och den var riktigt bra för det priset. Med den syns jag bra och springer inte på eller i något oväntat på vägarna där det är kolsvart. Mitt tonårsjag jublar väl inte direkt, pannlampa är rätt så töntigt.....

1 kommentar:

Marie sa...

Håller med riktigt töntigt med pannlampa men vad gör man väl inte för en springtur liksom...;-) :-)