lördag, oktober 06, 2012

Mini-makeover

I förmiddags åkte jag till Jenny och Ted och fick låna en bilstol av dem så jag och Leon kunde åka till Barnens Hus och köpa band till vår stol. Tror ni de fanns inne? Snälla gissa? Helt rätt, det fanns de INTE. Expediten ringde runt till flera andra butiker men de var slut precis överallt. Vad är oddsen? Men så messade Kalles mamma att hon kollade i Kristianstad och där fanns de så hon kommer med dem imorgon.
När vi ändå var i Svågertorp så åkte vi till Ikea för lunch och lite småshopping. Jag fick ett presentkort när jag fyllde år som behövde användas. Så det blev lite nya kuddar till fodralen från HM Home som jag beställt och nya randiga till de kuddar som vi redan hade och som jag var sjukt trött på.


Jag är väldigt nöjd måste jag säga. Jag vill få till lite mer skandinavisk country i tv-rummet och med fårskinn i soffan och fårullsplädar är jag en bit på väg.


Jag hoppas att kalle skjuter en älg med många taggar så vi kan sätta hornet ovanför soffan. Men om det blir älgfritt i år med får vi väl ta Kalles highland cattle-horn så länge.


Nu ska jag njuta resten av den här lördagen! Jag har städat och köpt nya doftljus och ikväll ska jag mysa ner mig i soffan och titta på Hunger Games. Den har jag längtat efter att få se!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vill också titta på den filmen!! :) /Jenny p

Linnéa sa...

Kom hit då. :) eller låna den om du vill!

Suzan sa...

Ha en mysig helg! (Helst utan älghuvud;))

Marie sa...

Mysig soffhörna!

Ninni sa...

Va fint det blev! Jag vill oxå pynta men jag får väl första ha ett vardagsrum :)