lördag, oktober 27, 2012

Imorgon...

Imorgon ska jag jobba i Lund igen och om halsen inte känns kass så tänkte jag stanna till i Skrylle på vägen hem och springa. Eftersom jag inte kunnat springa på nästan två veckor tar jag det lugnt med fem kolometersspåret och sen hoppas jag innerligt att jag slipper halsont på ett tag.

Jag vill ju SPRINGA och jag vill känna mig STARK, GLAD och FRI. Min löparidol Sofia skrev häromdagen på sin blogg att det räcker med att ha uppehåll i tre dagar från löpningen och hon börjar tappa sin löparidentitet. Precis så känner jag. När jag har rutin på löpningen känner jag mig som en fantastisk löpare men när det blir längre uppehåll tappar jag känslan och jag känner mig inte "värdig" att kalla mig det längre. Imorse satt jag och bläddrade i senaste Runners och blev så peppad på att ge mig ut!

Imorgon är det Yddingeloppet och jag hade så gärna velat delta men jag jobbar ju så.. Och eftersom jag knappt kunnat träna den senaste tiden hade kanske 12 kilometer backar i bokskogen varit lite väl bra, men vilken utmaning.. Det blir nog inga fler lopp i år, eller jo, kanske Lucialoppet på 4,5 kilometer i Skrylle får avsluta mitt första men inte sista löparår.

Nästa år blir det fler lopp och jag planerar redan vilka jag vill delta i. Såg att även Malmö kommer ha Midnattsloppet så det vill jag jättegärna springa, bland andra.

Men nu håller vi tummarna för att jag kan ge mig ut på en kall och solig runda imorgon!



1 kommentar:

Marie sa...

Håller mina tummar för att du är bättre imorrn! Vet precis vad du menar, kände det också förut när jag sprang. Tyvärr är min säsong slut och jag får ta upp riktig löpning ute till våren. Nu är det inneträning som gäller för mig.
Och det känns tryggt att veta att fler har "ful" inredning för barnens skull...... :-)