fredag, oktober 12, 2012

Äventyrsbad

Förmiddagen har spenderats på badhuset i Höör där de har en barnpool med massa rutschkanor, dinosaurier, grottor, fiskar och sprutande vatten. Leon älskar ju att bada och blir helvild i vattnet så jag tänkte att det här blir en höjdare. Det blev det INTE. Direkt vi kom i vattnet började Leon störtgråta och klamrade sig fast vid mig och jag fattade ingenting. Vart tog min sjövilda unge vägen? Han grät till och från och satt som en igen på mig, men jag jag satte honom i en rutschkana och då skrattade han till men sen var det samma visa igen. Åh vad jag var nöjd med mig själv! Typ 45 minuters körning och 70 spänn i inträde för att Leon skulle sitta i mitt knä och gråta.

Vi gick till en lite större bassäng och efter en stund tyckte Leon det var lite kul att simma fram och tillbaka och sitta på kanten och hoppa i till mig. Men han var fortfarande som ett litet plåster på mig. Efter en stund gick vi tillbaka till barnpoolen men han iglade sig fast på mig och jag tänkte att det var lika bra att åka hem. Men så satte jag honom en gång till i rutschkanan och då hände något. Leon tyckte det var skitkul och gick självmant tillbaka till rutschkanan och sen var det igång. Han blev ett litet galet vattendjur och kastade sig omkring, plaskade, plumsade och hamnade under ytan hela tiden men blev inte ett dugg rädd. Så badbesöket blev lyckat ändå tillslut och efter lite fika somnade Leon i bilen hem. Jag dricker te och känner mig frusen, funderar på vad vi ska göra resten av dagen och hur vi ska fredagsmysa...



1 kommentar:

Jöns Marie sa...

Han behövde kanske bara få vänja sig lite med den nya omgivningen :) Aivie älskar också och båda och blir helt vild i badkaret!