måndag, oktober 01, 2012

Det straffar sig...

Jag är en sån fantastisk sambo och mamma och sköter tvätten åt samtliga i hushållet. Jag stoppar in i maskinen, hänger, tar ner och viker tvätten. Barnens kläder lägger jag i seras lådor/skåp men Kalles lägger jag i en fin hög på hans sida av sängen. Tyvärr har Kalle en tendens att slänga grejer omkring sig som en tonåring och det går inte ens att dammsuga på hans sida av sängen. För ett tag sen blev jag så trött på skiten att jag städade upp det och upptäckte rena kläder som låg slängda på golvet bland all annan skit och sa till Kalle att om han inte höll ordning så skulle jag ställa in en egen tvättkorg till honom så fick han tvätta själv.

Tvättkorgen är överfull och på Kalles sida av sängen ligger det kläder, fiskegrejer och mycket annat. Och jag höll mitt löfte genom att låta hans smutstvätt vara och ikväll kom straffet för Kalle och segern för mig. No more clean underwear. Så just nu ligger Kalle och sover i ett par av mina gamla gravidtrosor och jag DÖR av skratt när jag tänker på det.

Här skulle det ha varit en bild på Kalle i trosorna men fegisen ville inte bjuda på sig själv och ställa upp.


6 kommentarer:

Marie sa...

Ha ha ha!!! :-) Tack för att du delar med dig Linnéa! Skrattar så hela sängen hoppar...:-) Synd att Kalle va så feg...men du må tro att bilden du målat upp i mitt huvud...är bara för bra alltså...! :-) :-)

Anna sa...

HAHA! <3

Jöns Marie sa...

Haha!! Sjukt roligt! Verkar vara en karlgrej, har nästan samma problem med Rickard; Han tvättar, jag hänger, viker och lägger in på hans säng och han kastar det på golvet eller en stol sånär jag ska dammsuga kan jag bara dammsuga på min sida av sängen!

Unknown sa...

Haha! Vilken bild det kunnat bli.

Juristen sa...

HA HA HA HA HA HA HA!!!! Vilken syn...! Hur kan man inte älska Karl Jönsson?

Evelina sa...

ha, ha, ha I lööööv you Linnéa! :) Det är ju sååå sjukt bra.