onsdag, oktober 03, 2012

Det nya livet

Jag vet inte alls vad jag ska skriva om. Trött i kropp och huvud nu när dagarna är helt annorlunda. Tre nya jobb att lära mig, lämna och hämta på förskolan, matlagning och yada yada yada. Det blir bättre när jag kommit in i det men tre nya ställen, tre nya sätt att arbeta på och massor av nya människor.

Det går sjukt bra för Leon på förskolan och det känns jättebra, allt blir så mycket lättare då.


Jag har inte kunnat träna på en och en halv vecka på grund av den här envisa förkylningen. Förskolebaciller är livsfarliga och man kommer inte undan. Imorgon blir det ingen chans till att springa och nästa vecka kommer det inte att gå alls. Då är jag själv med Leon så om det inte är så att någon jättegärna vill leka med honom ett par tre gånger nästa vecka så får löparskorna stå still en vecka till. Jävla tråkigt.


Jag tänkte se den nya serien Scandal men måste nog lägga mig. Leons tidiga morgnar har inte förändrats än iallafall. För att se det positivt så slipper vi stressa på morgonen iallafall...

2 kommentarer:

äppelblomman sa...

Här är det en till som har bänt upp och ner på hela livet nu när jag kobbar... Allt känns typ upp i ner och det är såååå skönt! Men jag hoppas att man snart hittar rutiner och kommer in i en skön känsla!
Guuuuud så söt Leon är!❤
Kraaaam K

Marie sa...

Ni kommer snart in i det, jag lovar. Ja denna träningstid letar jag efter under varje sten... Men man får ihop det när man kommer på när det är bäst. :-)
Ni är snart där ska du se!